Denis Lynch s novým koněm

Jak píše server World of Showjumping, desetiletý hřebec Lukas 1054 (Locorotondo x Ramiro's Son) dříve závodící v pětihvězdových soutěžích do 160 cm s německým jezdcem Christianem Kukukem bude nově závodit s irským jezdcem Denisem Lynchem. Kůň je v majetku Ronnoco Jump Ltd, jejímž vlastníkem je Cian O'Connor. 

"Christianův a Ludgerův tým odvedli skvělou práci a abych byl upřímný, já a moji investoři se rozhodli hřebce přesunout čistě z vlasteneckých důvodů," říká O'Connor. "Irsko se stále musí kvalifikovat na olympijské hry a bez Denise s mistrovským koněm by to bylo těžké," podotýká O'Connor.

Lynch koně poprvé jezdil ve čtvrtek: "Jsem potěšený, že mi byl svěřen takový skvělý kůň a doufám, že si vybudujeme silné partnerství a budeme připraveni na soutěže Poháru národů a možná i mistrovství Evropy. Nedávno jsem se přesunul do stájí ve Weert v Nizozemsku. All star právě odešel do důchodu a The Sinner byl prodán a tak nemohlo být načasování lepší. Takto to občas chodí v této práci, jedny dveře se zavřou a možná větší se otevřou."

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.