Drezurní soustředění v hřebčíně Slatiňany

TJ Hřebčín Slatiňany pořádá již své tradiční soustředění s trenérkou Annou Dzyubou. První termín konání v příštím roce je 31.1.2009. Dle zájmu účastníků budou vypsány i další termíny.

Soustředění se koná v kryté jezdecké hale v areálu hřebčína. Cena za 1 hodinu je 500,- Kč. Trénink je jednodenní bez možnosti ustájení koní přes noc. Bude sestaven časový rozvrh, je tedy možné se dostavit na předem dohodnutou hodinu.



Trenérka Anna Dzyuba je běloruské národnosti, v bývalém Sovětském svazu byla zařazena a absolvovala školu olympijských nadějí se specializací na parkurové skákání. V 90. letech pracovala několik let v Německu, v Belgii a také v Anglii jako trenér a jezdec. Zde si rozšířila specializaci na drezurní ježdění.

V současné době pracuje jako trenérka jezdců a koní. Průběžně připravuje jezdce a koně do sportu, ale i napravuje jejich špatné návyky. Anna má ohromné výsledky v práci s problémovými koňmi, které za spolupráce jezdce (majitele) dokáže krok za krokem řešit. V přípravě jezdců se věnuje i dětem (v loňském roce postoupili dva její svěřenci, které trénuje 1,5 roku od úplných začátečníků, na mistrovství republiky v drezúře, kde se umístili na 6. a 9. místě). Anna připravuje i choreografie k nejrůznějším vystoupením spojených s koňmi.

Její metoda práce s koňmi je netypická. Vychází z přirozenosti a uvolněnosti koně tak, aby mu jezdec co nejméně vadil a kůň byl spokojený.

V případě Vašeho zájmu účastnit se soustředění a nebo máte-li nějaké dotazy, kontaktujte nás na

e-mailu:        holcovam@seznam.cz
nebo na telefonu:    +420 776 344 244

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Bc. Michaela Holcová

 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.