FEI World Dressage Challenge 2006

Ve dnech 22.-.24.9. proběhly ve sportovním areálu manželů Půlpánových v Hradišťku u Sadské závody v rámci FEI WORLD DRESSAGE CHALLENGE. Do České republiky FEI vyslala velmi sympatické a fundované rozhodčí paní Jane Kidd (GBR) a pana Rolfa Beutiera (GER). A jak to vlastně všechno proběhlo?

Do sluncem zalitého a upraveného areálu se sjelo na tři desítky soutěžících z České republiky. Závody více než sportovní klání připomínaly společenskou událost bez obvyklé nervozity a hektičnosti. Možná k tomu přispěl i velmi přátelský přístup rozhodčích nebo výborné počasí... Prostě když se má něco povést, tak se to povede.

V soutěži Prix St. Georges se na prvním místě umístila sympatická Ema Jančářová s devítiletým Athosem 7 a výsledkem 59,125%, následovaná Michaelou Kružíkovou s Printem a Terkou Hábovou s Librou 8. V Challenge Test A (úroveň S) první místo získala Eva Jančaříková s hannoverským Courtage a výsledkem 65,429%, následovaná Janou Perníčkovou s Ibrahimem II a Martinou Opočenskou s Kipi-N. V Challenge Test B (úroveň L) se na prvním místě objevila znovu Eva Jančaříková, tentokrát s plemenným hřebcem Workington a výsledkem 66,296%, následovaná Michalem Košťálem s Darou II a Adélou Neumannovou s Edie 1. V Children FEI Test (děti) si nejlépe vedla dvojice Michal Knoflíček s koněm Máj a výsledkem 68,200%, na druhém místě se umístila Veronika Jelínková s Grazií a na třetí místo vybojovala Lucie Příhodová s Taras Equistro.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.