FEI zveřejnila oficiální seznam účastníků OH

Ve středu zveřejnila FEI na svých stránkách oficiální seznam účastníků OH v Londýně. Celkem 40 zemí se zúčastní jezdeckých disciplín, parkuroví jezdci se sjedou z 26, drezurní z 23 a jezdci všestrannosti z 22 zemí. Na seznamu jsou včetně rezervních jezdců a koní bezmála čtyři stovky startovních.

Aktualizace 27. 7. 10:30 HOD: Rezervní kůň Michaela Whitakera nebude Amai, ale Viking. Bylo tak rozhodnuto na základě veterinárního doporučení, jelikož se Amai teprve nedávno zotavil ze zranění.

Aktualizace 27. 7. 8 HOD: Na fei.org můžete nyní nahlédnout do životopisů všech jezdců účastnících se olympiády. Najdete je pod tímto odkazem.

Aktualizace 26. 7. 19 HOD: Ze seznamu účastníků LOH vypadli také Monica Theodorescu a její svěřenec, čtrnáctiletý Whisper - figurovali zde jako rezervní dvojice. Valach naneštěstí onemocněl a musí zůstat v tréninkové stáji Kilbees Farm ve Windsoru. Na seznamu je nahradí Fabienne Lutkemeier a její D'Agostino.

Aktualizace 24. 7. 13 HOD: Do přílohy pod článek byl vložen také seznam účastníků paralympijské drezury. Této disciplíny se účastní zástupci 27 zemí.

Aktualizace 21. 7. 11:15 HOD: Kvůli onemocnění koně Monte Bellini nebude v německé ekipě startovat Ph. Weishaupt. Na jeho místo se tedy posunuje Meredith Michaels-Beerbaum a Bella Donna.

Kompletní seznam najdete v příloze pod článkem.

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.