Fitmin Channel Star 2013

Jezdecký areál Zduchovice zahájí o víkendu 30. - 31. 3. již 8. sezonu skokového seriálu 1. kvalifikačním kolem pro děti, juniory, mladé jezdce, amatéry a pony FITMIN Channel Star. Jezdci, koně a příznivci jezdeckého sportu se mohou v roce 2013 mimo jiné těšit na sérii hobby závodů (pátky), Bohéme Concept Cup 2013, Velkou cenu Novoměstského Pivovaru, drezurní závody, KMK, oblastní mistrovství a hlavně na jediné skokové mezinárodní závody v ČR této sezony CSI1*, CSIJY-A, CSI-YH Saint Norbert Zduchovice 2013, které proběhnou ve Zduchovicích 7.-9. června.

Aktualizace 27. 3. 18:30 HOD: Závody o velikonočním víkendu jsou kvůli nepřízni počasí zrušeny. Dubnové kolo tedy bude kolem prvním.

Generální partner závodů Channel Star - Fitmin, je značka výživových programů, výživových doplňků a krmiv pro psy, kočky a koně.

Pro jezdce je kromě kvalitního zázemí a skvělého cateringu Novoměstského pivovaru, připraven špičkový povrch evropského standardu (od společnosti Boheme Concept s.r.o.) - základ pro povrch je vytvořen zhutněnou vrstvou kameniva s vytvořeným systémem drenáží, vyrovnávací a odvodňovací vrstvy, dále následují systémové rohože Austromodul a vrchní vrstva speciální směsi materiálu, vyvinutého v UK a kvalitního písku. Věříme, že Vaše koně na našem povrchu budou maximálně spokojeni, protože povrch absorbuje energii nárazu při dopadu kopyt na povrch, vytvoří dostatečně pevný podklad pro odraz a je odolný proti skluzu!

Pozvánka na FITMIN Channel Star

Bodovací skokové soutěže i otevřené soutěže bez omezení. V kategoriích pro jezdce na pony (8-16 let), děti, juniory, mladé koně, mladé jezdce, mladé jezdce do 25 let a jezdce starší 25 let, kteří však v letech 2012 a 2013 nepřekonali parkur stupně S a vyšší, v úrovni skokových soutěží dvoufázové skákání 100/110cm, Z, ZL, L, S a ZLP, LP, SP, STP. Jednotlivé soutěže jsou popsány v rozpisu.

Seriál je přístupný i pro jezdce registrované Slovenskou, Polskou, Rakouskou nebo Maďarskou jezdeckou federací.

Tradiční je i soutěž hodnocená na styl. Cílem je, aby se při závodech děti naučily soustředit spíše na korektní ježdění, než na rychle absolvovaný parkur. Správné jezdecké návyky, rytmus a správné vedení koně v parkuru je v jezdeckých začátcích mnohem důležitější, než střemhlavé jízdy podobné rovinovému dostihu, které často na našich kolbištích vídáme.

Poslední milou povinností je poděkování ostatním partnerům seriálu FITMIN Junior Channel Star, bez kterých by se jen těžko podobné závody organizovaly. Pro rok 2013 jimi jsou - Boheme Concept s.r.o. (povrchy „nejen“ pro jezdecká kolbiště), Hotel Aron 3*, Hotel Henrietta, Novoměstský pivovar s.r.o. a společnost La-Bohéme.
Za mediální podporu děkujeme webovým serverům Jezdci, Equichannel, čtrnáctideníku Jezdec a časopisu Jezdectví.

Více informací naleznete na www.kone-zduchovice.cz v sekci Závody!

Pravidla seriálu FITMIN CHANNEL STAR  2013 si můžete stáhnout taktéž na našich stránkách.

Těšíme se na viděnou!

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.