GCT 2015: Miami Beach - GP pro Scotta Brashe

Ve dnech 2. - 4. dubna se na Floridě v Miami Beach uskuteční úvodní kolo prestižního světového skokového seriálu Global Champions Tour. Velkým lákadlem je kolbiště, postavené jen pár centimetrů od oceánu naproti Collins Parku. Největší jezdci světa budou bojovat o výhry v celkové výši 879 000 dolarů v pětihvězdových soutěžích, včetně Grand Prix. Aktualizace 5. 4. 11 HOD: Grand Prix pro Brita Scotta Brashe a Hello Sanctos.

Sobota 4. dubna

Grand Prix pro Brita Scotta Brashe a Hello Sanctos, 2. místo obsadila katarská dvojice Bassem Hassan Mohammed a Palloubet D Halong a třetí skončil Belgičan Pieter Devos s koněm Candy.

 

Vítěz Grand Prix, Scott Brash v sedle Hello Scantos. Foto Stefano Grasso

 

Vítěz Grand Prix, Scott Brash v sedle Hello Scantos. Foto Stefano Grasso

 

Soutěž 145/150 cm ovládl Američan Todd Minikus s Quality Girl, druhé místo patří brazilské dvojici Marlon Módolo Zanotelli a Zerlin M a třetí se umístil Venezuelec Pablo Barrios s koněm Zara Leandra.

 

Pátek 3. dubna

V soutěži American Invitational zvítězila světová jednička Scott Brash s oldenburským valachem Hello Forever. 2. Sheikh Ali Bin Khalid Al Thani a Concordija, 3. Daniel Deusser a Pironella.

 

Čtvrtek 2. dubna

V soutěži 145 cm zvítězila kolumbijská dvojice Carlos Lopez a Zephyr II, 2. místo pro Australanku Edwinu Tops-Alexander a Questinu a 3. příčku vybojoval Belgičan Gregory Wathelet s koněm Egano van het Slogenhof.

Američan Jack Towell a valach Cadence vyhráli v soutěži 150 cm. Druhé místo pro Švýcara Steva Guerdata a oldenburského valacha Concetto Sona a třetí pro Nizozemce Maikela van der Vleutena a VDL Groep Arera C.

Čtvrtek 2. dubna V soutěži 145 cm zvítězila kolumbijská dvojice Carlos Lopez a Zephyr II, 2. místo pro Australanku Edwinu Tops-Alexander a Questinu a 3. příčku vybojoval Belgičan Gregory Wathelet s koněm Egano van het Slogenhof. Američan Jack Towell a valach Cadence vyhráli v soutěži 150 cm. Druhé místo pro Švýcara Steva Guerdata a oldenburského valacha Concetto Sona a třetí pro Nizozemce Maikela van der Vleutena a VDL Groep Arera C.Čtvrtek 2. dubna V soutěži 145 cm zvítězila kolumbijská dvojice Carlos Lopez a Zephyr II, 2. místo pro Australanku Edwinu Tops-Alexander a Questinu a 3. příčku vybojoval Belgičan Gregory Wathelet s koněm Egano van het Slogenhof. Američan Jack Towell a valach Cadence vyhráli v soutěži 150 cm. Druhé místo pro Švýcara Steva Guerdata a oldenburského valacha Concetto Sona a třetí pro Nizozemce Maikela van der Vleutena a VDL Groep Arera C.

 

Seznam přihlášených

Web GCT

 

 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.