GCT Cannes - Grand Prix pro Scotta Brashe

V pořadí již pátá etapa Global Champions Tour se koná v termínu 12. - 14. června ve francouzském přístavním městě Cannes. V loňském roce patřilo vítězství v Grand Prix německé dvojici Marcus Ehning a Plot Blue. Aktualizace 15. 6. 8:30 HOD: Včerejší noční Grand Prix vyhrál po dvou kolech a rozeskakování reprezentant Velké Británie Scott Brash s koněm Hello Sanctos. Druhá příčka patřila portugalské dvojici Luciana Diniz a Fit for Fun 13 a třetí místo obsadil Kevin Staut se Silvanou HDC.

14. 6. Noční Grand Prix vyhrál po dvou kolech a rozeskakování, do něhož nastopilo devět dvojic nezatížených trestnými body, reprezentant Velké Británie Scott Brash s koněm Hello Sanctos. Druhá příčka patřila portugalské dvojici Luciana Diniz a Fit for Fun 13 a třetí místo obsadil Kevin Staut se Silvanou HDC.

 

Foto Stefano Grasso

 

14. 6. 150 cm vyhrál Belgičan Gregory Wathelet s Riesling Du Monselet, druhý se umístil reprezentant Nizozemí Maikel van der Vleuten s koněm VDL Groep Eureka a třetí místo patřilo brazilské dvojici Doda de Miranda a AD Amigo B.

13. 6. Soutěž 150 cm vyhrála Francouzka Pénélope Leprevost a Nice Stephanie, druhé místo obsadila anglická dvojice Scott Brash a Hello Annie a třetí příčka patřila taktéž zástupci Velké Británie Benu Maherovi s koněm Diva II.

12. 6. V soutěži 145 cm se nejvíce dařilo marocké dvojici Abdeslam Bennani Smires a Mowgli des Plains, druhé místo obsadil Švýcar Jane Richard Philips a Upanisad di San Patrignano a třetí příčka patřila Italovi Juanovi Carlos Garcia s Blue Boy van Berkenbroeck. Ve 150 cm zvítězila Portugalka Luciana Diniz s Lady Lindenhof, druhý byl Němec Johannes Ehning a Appearance 2 následovaný švédskou dvojicí Rolf-Göran Bengtsson a Casall ASK.

 

Seznam jezdců

Rozpis soutěží

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.