GCT Chantilly pro Bengtssona

Devátá etapa světového seriálu Global Champions Tour se uskutečnila ve francouzském Chantilly v termínu 25. - 27. července. Aktualizace 27. 7. 6:35 HOD: Grand Prix ovládl Švéd Rolf-Göran Bengtsson s Casall Ask. 28. 7. 10:40 HOD: 145 cm pro francouzskou dvojici Simon Delestre a Whisper, 2. Japonec Eiken Sato a Soory de l'Hallali a 3. Francouz Roger-Yves Bost s Nikyta d'Elle. V soutěži 150 cm se dařilo Irovi Cameronu Hanleymu s Antello Z, 2. Američan Kent Farrington s Gazelle a 3. Švýcarka Jane Richard Philips s Dieudonne de Guldenboom.

27. 7. NEDĚLE

145 cm pro francouzskou dvojici Simon Delestre a Whisper, 2. Japonec Eiken Sato a Soory de l'Hallali a 3. Francouz Roger-Yves Bost s Nikyta d'Elle.

V soutěži 150 cm se dařilo Irovi Cameronu Hanleymu s Antello Z, 2. Američan Kent Farrington s Gazelle a 3. Švýcarka Jane Richard Philips s Dieudonne de Guldenboom.

 

26. 7. SOBOTA

Soutěž 145 cm vyhrála americká dvojice Brianne Goutal a Zernike K, 2. Francouz Simon Delestre s Whisperem a 3. Ir Shane Breen s Calido Boy.

Grand Prix ovládli Švédi. ZvítězilRolf-Göran Bengtsson a Casall Ask a druhé místo patřilo Henrik von Eckermann a Cantinero. Na třetí příčce se umístil Eric Lamaze s Fine Lady 5.

 

Foto Stefano Grasso

 

25. 7. PÁTEK

 Soutěž 140/145 cm vyhrála dánská dvojice Emilie Martinsen a Pacome Des Plains, 2. Francouz Alexis Borrin s Ruby de la Fosse a 3. Švýcarka Jane Richard Philips s Pablo de Virton.

Ve 150 cm zvítězil Ir Darragh Kenny a Picolo, 2. Ital Luca Maria Moneta s Connery a 3. švýcarská dvojice Jane Richard Philips a Dieudonne de Guldenboom.

 

Online přenos

Seznam přihlášených

GCT

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.