GCT Valkenswaard - GP pro Ahlmanna

V pořadí již desátá etapa světového skokového seriálu Global Champions Tour se odehraje o prodlouženém víkendu 1. - 3. srpna v nizozemském Valkenswaardu. Aktualizace 2. 8. 20:11 HOD: Grand Prix vyhráli vítězové GP Cáchy Christian Ahlmann a Codex One, druhá Gotha a třetí Chiara. 3. 8. 18:40 HOD: Závěrečnou soutěží byl parkur 150 cm, v němž zvítězila Portugalka Luciana Diniz s Lady Lindenhof, 2. nizozemská dvojice Marc Houtzager a Sterrehof's Uppity a 3. Ital Emanuele Gaudiano a Cocoshynsky.

NEDĚLE 3.8.

Závěrečnou soutěží byl parkur 150 cm, v němž zvítězila PortugalkaLuciana Diniz s Lady Lindenhof, 2. nizozemská dvojice Marc Houtzager a Sterrehof's Uppity a 3. Ital Emanuele Gaudiano a Cocoshynsky.

 

SOBOTA 2.8.

V soutěži 145 cm zvítězil Katařan Bassem Hassan Mohammed s koněm Anyway II, 2. Nizozemec Gert-Jan Bruggink a Vita 24 a 3. italská dvojice Emanuele Gaudiano a Admara 2.

Grand Prix vyhráli vítězové GP Cáchy Christian Ahlmann a Codex One, druhá Gotha a třetí Chiara.

 

Christian Ahlmann a Codex One. Foto Stefano Grasso

 

PÁTEK 1.8.

Úvodní soutěž 145 cm vyhrála katarská dvojice Ali Yousef Al Rumaihi a Gunder, 2. Nizozemec Gert-Jan Bruggink s Vita 24 a 3. Belgičan Constant van Paesschen s Citizenguard Million Dreams.

Ve 150  cmzvítězil Nizozemec Harrie Smolders s Reginou Z, 2. belgická dvojice Constant van Paesschen a Citizenguard Toscan de Sainte Hermelle a 3. Švýcarka Janika Sprunger s Uptown Boy.

 

Seznam jezdců

Stránky GCT

Online přenos

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.