GCT Vídeň - GP pro Ehninga, Zuzana Zelinková devátá!

Předposlední etapa Global Champions Tour Vienna Masters se odehraje v termínu 18. - 21. září v areálu Magna Racino. Před rokem v Grand Prix zvítězil Gerco Schröder s Glock's Londonem. Podaří se mu obhájit loňské vítězství? Na startu bude i prozatímní vedoucí jezdec žebříčku GCT Ludger Beerbaum. Aktualizace 20. 9. 21:55 HOD: Zuzka s Calerim II absolvovali GP se 4 tr. body a umístili se na 9. místě, Ondra s Cento Lanem s 9 tr. body na 30. příčce. Zvítězili Marcus Ehning a Plot Blue. 21. 9. 21:15 HOD: V poslední soutěži LGT Vienna Masters zvítězil Ludger Beerbaum a Chaman před H.-D. Dreherem s Embassym II a R.-G. Bengtssonem s Clarimem ASK. O. Zvára bohužel spletl při bezchybném výkonu v závěru parkuru kurz, Z. Zelinková a Caleri dokončili se 13 tr. b.

SOBOTA 20. 9.

R. Hoffmeisterová a Marius ve 130 cm 4 tr. body a 12. místo.

Zuzka s Filicitou ve 145 cm jednou chybovaly a obsadily 21. příčku.

Zuzka s Calerim II absolvovali GP se 4 tr. body a umístili se na 9. místě, Ondra s Cento Lanem s 9 tr. body na 30. příčce. Zvítězili Marcus Ehning a Plot Blue.

 

PÁTEK 19. 9.

125/130 cm - Ria Hoffmeisterová a Marius 4 tr. body, 27. místo.

Soutěž 145 cm v rámci CSI5* absolvovala Z. Zelinková s Filicitou se 4 tr. body. O. Zvára s Cento Lanem dokončili s nulou! V konečném pořadí skončila Zuzka na 16. a Ondra na 8. místě.

Zuzka s Calerim II dokončili soutěž 150 cm v rámci CSI5* s 9 tr. body (2 chyby na překážkách a 1 tr.b. za čas).

 

ČTVRTEK 18. 9.

Dnes startovala ve 125 cm Ria Hoffmeisterová s Mariusem. Soutěž absolvovala s jednou chybou a umístila se na 36. příčce. Závodů se účastní také Zuzana Zelinková a Ondřej Zvára. O dalších startech a výsledcích budeme informovat.

 

Startky a výsledky

 

Seznam jezdců

Další informace zde

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.