Global Champions Tour 2017 Berlín: Anna Kellnerová 15.!

Jedenácté kolo Global Champions Tour 2017 se uskuteční od 28. do 30. července v nové destinaci - Berlíně. Na start se postaví osm jezdců z první světové desítky včetně jedničky Kent Farringtona. Domácí tým Berlin Lions budou reprezentovat Anna Kellnerová a Aleš Opatrný.

Oficiální webové stránky | Seznam jezdců | Startky a výsledky | Přímý přenos

sobota

Anna Kellnerová předvedla v sedle Classica bezchybný výkon ve druhé soutěži Global Champions League na úrovni 160 cm, skončila 21., takže se spolu s dalšími 23 dvojicemi kvalifikovala do Grand Prix. Tu absolvovala jako nejmladší členka startovního pole se dvěma chybami na A a B trojskoku a jedním bodem za překročení času a skončila na velmi dobrém patnáctém místě.

Pouze tři jezdci se dostali do rozeskakování, čtvrtý skončil s 1 tr. b. Ludger Beerbaum a Chacon

GP LGCT (160 cm) 1. Christian Ahlmann a Codex One, 2. Simone Bloom a Alice, 3. Leopold van Asten a VDL Beauty, 8. M. Kühner a Chardonnay 4 tr. b., 15. A. Kellnerová a Classic 9 tr. b. 

160 cm II. kolo GCL 1. Sergio Alvarez Moya a Carlo, 20. Max Kühner a Chardonnay 0 tr. b., 21. A. Kellnerová a Classic 0 tr. b.

Team Berlin Lions po II. kole 17. místo, opět zvítězil Valkensvaard United, ti budou hostit přespříští kolo, příště se jede do Londýna.

pátek

145 cm II. fáze  17. A. Kellnerová a Classic 0 + 8 tr. b.,video zde https://www.globalchampionstour.com/gallery/embed/73741/

24. A. Opatrný a Balguero 2 tr. b.

150 cm 49. A. Kellnerová a Calcourt Falklund 16 tr. b.

Team Berlin Lions po I. kole 18. místo (M. Kühner 12 tr. b. + Anna Kellnerová 16) 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.