Global Champions Tour 2017: Monako - GP pro Zorziho

Ve dnech 23. - 25. června proběhne v Monaku další kolo světové skokové série Global Champions Tour. Šest jezdců z první světové desítky se vrací na francouzskou riviéru včetně světové jedničky a vítěze předchozího kola Kent Farringtona. Za Českou republiku se zúčastní Anna Kellnerová.

Oficiální webové stránky | Seznam startujících | Startky a výsledky | Přímý přenos

 

Global Champions League

Z vítězství v Grand Prix se radoval italský jezdec Alberto Zorzi s valachem Cornetto K. Druhé místo obsadil Christian Ahlmann s klisnou Dolocia a díky tomuto umístění se ujal vedení v sérii. Třetí dokončil Kevin Staut s For Joy van't Zorgvliet HDC.

 

Global Champions League

Po prvním kole dokončily bezchybně tři týmy. Ve druhém kole však Shanghai Swans a Mexico Amigos jednou chybovali, zatímco Vienna Eagles ve složení Gregory Wathelet a Niels Bruynseels obdrželi pouze jeden trestný bod za čas a radovali se tak z vítězství v tomto kole. Vedení v celém seriálu udržel tým Valkenswaard United. Druhé místo patří Hamburg Diamonds. Průběžné pořadí najdete zde.

Berlin Lions ve složení Max Kühner a Anna Kellnerová se umístili na 14. místě s celkovým ziskem 29 trestných bodů a průběžně jim v seriálu patří 17. místo.

 

Výsledky českých jezdců

pátek: 145 cm - 44. A. Kellnerová a I'm Special van't Heike 8 tr. b., 150/155 cm - 33. A. Kellnerová a Giljandro van den Bosrand 4 tr. b., 

sobota: 155/160 cm - 43. A. Kellnerová a Giljandro van den Bosrand 17 tr. b.

 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.