Global Champions Tour 2018 - Londýn: Prague Lions na 10. místě, GP pro Brashe

V Londýně se od 3. do 5. srpna koná další kolo světové skokové série Global Champions Tour. Do anglické metropole zamířilo osm jezdců z první desítky průběžného pořadí včetně vedoucího jezdce Bena Mahera. Neuchybí ani vítěz z Berlína Alberto Zorzi. Z členů týmu Prague Lions se představí Anna Kellnerová, Peder Fredricson a Niels Bruynseels.

Oficiální webové stránky | Seznam jezdců | Startky a výsledky | Přímý přenos

Záznam odvysílá v sobotu 4. srpna televizní stanice Eurosport. Kompletní program najdete zde.

 

Sobota

Domácímu týmu London Knights se dařilo také ve druhém kole, ve kterém opět předvedli jezdci Nicola Philippaerts a Ben Maher bezchybné výkony a zaslouženě zvítězili. Na druhé místo se bezchybným druhým kolem probojovali Shanghai Swans (Shane Sweetnam, Daniel Deusser), třetí místo pak uhájili z prvního kola Miami Celtics (Jessica Springsteen, Shane Breen). Ve druhém kole opět nechyboval Peder Fredricson. Anna Kellnerová si připsala čtyři trestné body a s celkovými 12 trestnými body dokončil tým Prague Lions na desátém místě.

V následující soutěži Grand Prix se sedmi jezdcům podařilo překonat nástrahy parkuru bez chyby. V rozeskakování nejrychlejším jezdcem se stal k velké radosti domácích diváků Scott Brash s Hello Mr President. Druhé místo se sekundovou ztrátou na vítěze obsadil člen týmu Prague Lions Peder Fredricson s Hansson WL. Třetí příčku vybojoval Ludger Beerbaum a Casello. S jednou chybou absolvovala soutěž Grand Prix také Anna Kellnerová a Silverstone G a obsadila 11. místo.

 

Pátek

Domácímu týmu London Knights vyšlo nejlépe první kolo, když se hned čtyřem týmům podařilo nechybovat. London Knights (Nicola Philippaerts, Ben Maher) však byli nejrychlejší. Druhé místo obsadili Cannes Stars (Daniel Coyle, Jane Richard Philips), třetí pak Miami Celtics (Shane Breen, Jessica Springsteen). Tým Prague Lions nastoupil ve složení Peder Fredricson a Niels Bruynseels. Švédský reprezentant nechyboval, avšak Bruynseels si připsal 8 trestných bodů za dvě chyby a tak se Prague Lions nachází na 12. místě po prvním kole.

Úvodní soutěže do 145 cm na čas se účastnila i Anna Kellnerová s Balguerem. Díky rychlému bezchybnému výkonu obsadila šesté místo. Z vítězství se radoval Harrie Smolders s Ziniusem.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.