Global Champions Tour 2018 - Madrid: GP pro Mahera

Světová parkurová série Global Champions se tento týden přesouvá do Evropy. Ve dnech 4. - 6. května proběhne další kolo ve španělské metropoli Madridu. Na startu nebude chybět vedoucí jezdec Scott Brash, druzí v pořadí Edwina Tops-Alexander a Daniel Deusser, nebo čtvrtý Gregory Wathelet. Za Prague Lions nastoupí Anna Kellnerová.

Oficiální webové stránky | Seznam jezdců | Startky a výsledky | Přímý přenos

 

Sobota

V sobotním druhém kole týmové soutěže se příliš týmu Shanghai Swans nedařilo a když si každý z jezdců připsal po jedné chybě, umístil se tým na třetím místě. Z prvního kola třetí Rome Gladiators nakonec přidali pouze jeden trestný bod a dokončili na druhém místě. Z vítězství se radoval tým London Knights, když ke čtyřem trestným bodům nepřidali Nicola Philippaerts a Ben Maher již žádný. Ve druhém kole za Prague Lions nastoupili Gerco Schröder a Niels Bruynseels a po devíti trestných bodech Schrödera a dvanácti Bruynseelse český tým zůstal na sedmnáctém místě s celkovým ziskem 33 trestných bodů. V průběžném pořadí Prague Lions klesl na čtvrté místo. Více v tiskové zprávě.

V následné Grand Prix se do rozeskakování dostalo osm jezdců. Nejrychlejším z nich se stal Ben Maher v sedle koně Explosion W. Druhé místo obsadil Nicola Philippaerts s H&M Harley vd Bisschop, třetí pak Eduardo Alvarez Aznar a Rokfeller de Pleville Bois Margot.

 

Pátek

Do vedení po prvním kole týmové soutěže Global Champions League se po prvním kole v pátek dostal tým Shanghai Swansve složení Pedro Veniss a Daniel Deusser, když oba dva nechybovali. Druhé místo obsadil Montreal Diamonds (Eric Lamaze, Danielle Goldstein) s jednou chybou. S jednou chybou ale horším časem drží třetí příčku Rome Gladiators. Tým Prague Lions ve složení Anna Kellnerová a Gerco Schröder obsadil po prvním kole 17. příčku. Anna Kellnerová překonala parkur bezchybně, avšak Gerco Schröder chyboval třikrát.

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.