Global Champions Tour 2018 - Řím: Prague Lions na třetím místě

Ve dnech 6. - 9. září probíhá v Římě již patnácté kolo Global Champions Tour 2018. V italském hlavním městě závodí osm jezdců z první desítky průběžného pořadí celého seriálu v čele s Benem Maherem, Harrie Smoldersem, Albertem Zorzim, Danielem Deusserem... Za tým Prague Lions se závodů účastní Anna Kellnerová, Niels Bruynseels a Peder Fredricson. Více uvnitř.

Oficiální webové stránky | Seznam jezdců | Startky a výsledky | Přímý přenos

 

Sobota

Jezdecký tým Prague Lions nebude chybět na Prague PlayOffs 2018, které se uskuteční v O2 areně 13. - 16. prosince. Svůj start na galashow světového parkuru potvrdil skvělým třetím místem v závodě prestižní série Global Champions League v Římě. Prvenství mu uniklo až v úplném závěru, když Peder Fredricson s hřebcem Hanssonem WL vybočil před jednou z překážek. Podrobnosti zde.

Longines Global Champions Tour 2018 má svého šampiona již kolo před koncem série v Dauhá. Vítězem Grand Prix v Římě se stal Brit Ben Maher, který tak dosáhl nejen na vítězný hattrick v letošní sezoně LGCT, ale také na jisté celkové prvenství. Tisková zpráva.

 

 

Pátek

V pátek odstartoval v Římě úvodním kolem 15. díl seriálu Global Champions League. V barvách Prague Lions nastoupili Anna Kellnerová a Peder Fredricson. Oba překonali parkur bez chyb a nejrychleji, díky čemuž nastoupí v sobotu do závodu z první pozice! Více zde.

Aktualizace 6. 9.: Potvrdit pozici mezi účastníky galashow světového parkuru Prague PlayOffs 2018 v O 2 areně, to je cíl jezdeckého týmu Prague Lions pro víkendový závod Global Champions v Římě. Italská metropole hostí v pořadí patnácté kolo z celkových sedmnácti ve dnech 7. až 9. září. Tým Prague Lions budou zastupovat Anna Kellnerová, Peder Fredricson a Niels Bruynseels. Více v tiskové zprávě.

Potvrdit pozici mezi účastníky galashow světového

parkuru Prague PlayOffs 2018 v O 2 areně, to je cíl jezdeckého týmu

Prague Lions pro víkendový závod Global Champions v Římě.

Italská metropole hostí v pořadí patnácté kolo z celkových

sedmnácti ve dnech 7. až 9. září. Tým Prague Lions budou

zastupovat Anna Kellnerová, Peder Fredricson a Niels Bruynseels.Potvrdit pozici mezi účastníky galashow světového

 

 

 

 

 

parkuru Prague PlayOffs 2018 v O 2 areně, to je cíl jezdeckého týmu Prague Lions pro víkendový závod Global Champions v Římě. Italská metropole hostí v pořadí patnácté kolo z celkových sedmnácti ve dnech 7. až 9. září. Tým Prague Lions budou zastupovat Anna Kellnerová, Peder Fredricson a Niels Bruynseels.

 

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.