Hlasujte o koně a jezdce roku na Facebooku!

Dnes, tedy 12. 12. 2011 začíná hlasování o jezdce a koně roku na našem Facebooku. Kromě SMS hlasování tak získáváte další možnost jak projevit svou přízeň vašim oblíbencům. V článku naleznete pravidla hlasování, která doporučujeme bedlivě přečíst. Tituly jezdců a koní roku, které uděluje odborná porota, se budou vyhlašovat na žofínském galavečeru 10. 3. 2012.

 

Podmínky hlasování:


1) Hlasy mohou udělovat pouze fanoušci stránky Jezdectví. (stačí vyhledat stránku Jezdectví a kliknout vpravo na "To se mi líbí".

  
2) Nominovaní jezdci jsou rozděleni do kategorií děti, mladší a starší junioři (u drezury pouze junioři), mladí jezdci, senioři, kůň roku a nejlepší kůň do 7 let. V každé kategorii je nominováno 5 jezdců (koní).


3) Hlas udělíte stisknutím "Líbí se mi" u příslušné fotky.


4) V každé kategorii (např. skoky-senoři) je vhodné udělit pouze jeden hlas svému favoritovi, můžete jich ovšem dát i více - nicméně tak snížíte šance na vítězství právě vašeho oblíbence.


5) Hlasování začíná 12. 12. 2011 ve 12:00 hodin a končí 12. 1. 2012 ve 12:00 hodin.

 

Složky - Hlasování o jezdce a koně roku - SKOKY a  Hlasování o jezdce a koně roku - DREZURA  - najdete na stránce Jezdectví v záložce Fotky.

 

Příjemné hlasování!

 

 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.