Hrajte s námi o stolní kalendář Mladí jezdci 2014!

V roce 2014 si můžete zdarma ozdobit svůj psací stůl kalendářem s fotografiemi našich mladých skokových jezdkyň a jezdců! Kdo správně odpověděl na otázku v článku, mohl se zapojit do soutěže o deset kalendářů Mladí jezdci 2014. Odpověď pro vás, kdo pravidelně sledujete časopis a web Jezdectví, určitě nebyla těžká... Aktualizace 19. 12. 14 HOD: Dnes odešly první kalendáře jejich budoucím majitelům. 9. 1. 6 HOD: Jména posledních tří výherců najdete v článku.

9. 1. 6 HOD: Jména posledních tří výherců jsou: Andrea Nádvorníková, Barbora Nováková a Anežka Martýnková. O kalendář můžete ještě soutěžit v časopisu Jezdectví.  

Aktualizace 19. 12. 14 HOD: Dnes odešly první kalendáře jejich budoucím majitelům, a sice: Eva Pospíšilová, Marcela Stejskalová, Adéla Švecová, Petra Hrůzová, Anetta Mejzlíková, Ing. Anil Kumar, Veronika Horčičková.

Chcete přijít na křest tohoto kalendáře? Koná se při tradiční akci Předsilvestr 30. 12. ve Všeticích u Neveklova, kterou provází Aleš Suchánek, připravena jsou nejzajímavější videa ze sezony 2013 a poté se bude tančit podle výběru DJ Ludvíka Jandourka. Info zde.

 

Soutěžní otázka:

Kdo jsou mistry České republiky v kategorii dětí, mladších juniorů, starších juniorů a mladých jezdců?

A) Sabina Šůchová, Eliška Hrdá, Alexandr Baraldi a Petr Dajbych

B) Tina Šalková, Antonia Sabathilová, Veronika Jelínková a Lenka Heřmanová

C) Veronika Vacková, Francesca Kolowrat-Krakovská, Anna Kellnerová a Barbora Tomanová

 

Odpovědi s Vaší poštovní adresou zasílejte emailem na redakce@jezdectvi.cz pod heslem KALENDÁŘ.

Každá desátá správná odpověď bude odměněna jedním kalendářem až do té doby, pokud nebude vyčerpaný přidělený počet, tedy 10.


 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.