I. ročník jezdeckých závodů v Choťánkách

Ještě stále nemáte plán na příští sobotu? Přijďte tedy 25. 9. podpořit ať už divácky či přímo ve startovním poli první ročník jezdeckých skokových závodů pořádaných JK Kněžičky a JK Choťánky v areálu druhého jmenovaného nedaleko Poděbrad. Vedle klasických soutěží zde na vás bude čekat zajímavý doprovodný program, hodnotné věcné ceny, vyhlašování speciálních cen, malířská soutěž, dětský koutek a mnoho dalších… Den předtím navíc dostanou prostor nelicencovaní jezdci a koně v rámci veřejného tréninku.

Veřejný trénink vypukne v pátek 24. 9. od 15:00 a zúčastnit se můžete například oblíbené „židličkové“ či jízdy zručnosti a samozřejmě nebudou chybět ani skokové tréninky do 40, 60 a 80 cm.

Sobota už bude patřit jezdeckým závodům, přičemž první soutěž – ZM pro děti a mladé koně odstartuje v 9:00. Následovat bude dvoufázové skákání 100/105 cm, ZL a L. Mezi jednotlivými soutěžemi je pro vás připraven zajímavý doprovodný program v podobě králičího hopu, poděbradských mažoretek a ukázky amatérské dětské voltiže. Během celé akce se mohou vaše ratolesti účastnit malířské soutěže nebo si pohrát v dětském koutku s ostatními vrstevníky. Vše bude navíc okořeněno vyhlašováním speciálních cen jako např. nejstylovějšího jezdce soutěže, nejlépe upravené dvojice apod.

POZOR! Za každou přihlášku do ZM pro děti od nás dostanete malý dárek.

Aktuální informace najdete na www.jkchotanky.cz a rozpisy pod článkem.

Těšíme se na shledanou v Choťánkách 25. 9.!

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.