Dva skokové víkendy v polském Lešně

Tři severomoravští jezdci se o víkendu 4. - 6. 11 účastnili dvouhvězdových skokových závodů v polském Lešně. Jan Zwinger s Irrasem a Adamem, původně přihlášenými s Lenkou Gladišovou, Jiří Hruška s Aristem Z a Radkem a Josef Kincl s Cascarem a šestiletým oldenburským Banymem. V článku najdete odkaz na startovní listiny a výsledky. Jiří Hruška obsadil v GP druhé místo. Také druhé závody v termínu 10. - 13. 11., tentokrát o stupínek vyšší tříhvězdové CSI-W mají Čecha na startu, Josefa Kincla.

Aktualizace 13. 11. 12:30 HOD: Z bezmála padesátky jezdců sobotní velké rundy postoupilo do rozeskakování na základě čistého konta v základním kole pouze 6 jezdeckých dvojic, mezi nimi i Josef Kincl s Cascarem. Zde získal 8 trestných bodů, což stačilo na vynikající páté místo.

Aktualizace 11. 11. 23 HOD: Josef Kincl dnes s oběma koňmi dokončil s chybou.

Aktualizace 10. 11. 20 HOD: Také druhé závody v termínu 10. - 13. 11., tentokrát o stupínek vyšší tříhvězdové CSI-W mají Čecha na startu. Josef Kincl dnes s Cascarem absolvoval první fázi dvoufázovky bezchybně, druhou vzdal.

Aktualizace 9. 11. 20:50 HOD: Odkaz na záznam rozeskakování stříbrné dvojice najdete zde.

Aktualizace 6. 11. 19 HOD: Výborné druhé místo obsadila česká dvojice J. Hruška - Aristo Z v GP na úrovni 150 cm, čímž získali i výhru 5000 eur. J. Kincl s Cascarem dokončil s 1 tr. b. Výsledky jsou pod článkem.

Aktualizace 5. 11. 20:30 HOD: Nejlepším českým umístěním dne se stalo 9. místo J. Kincla s Cascarem v Diamond Tour, dvoufázovém skákání na úrovni 145 cm. Jako 14. se v této druhé kvalifikaci na nedělní GP umístil mistr ČR z roku 2010 Lukasz Koza. Výsledky najdete pod článkem.

Aktualizace 4. 11. 21:30 HOD: Díky J. Hruškovi s Radkem má ČR na kontě jedno vítězství. Páteční výsledky najdete zde.

 

Startovní listiny najdete zde.

Výsledky budou zveřejněny pod tímto odkazem.

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.