Jarní Chotěbuz pro Jiřího Hrušku

První letošní skokové závody na otevřeném kolbišti na severní Moravě proběhly 12.-14. dubna v Chotěbuzi. V ST** parkuru startovalo šestnáct dvojic. Z toho Zdeněk Žíla na třech koních, Jiří Hruška, Kateřina Kubrická a Markéta Řeháková na dvou. Bezchybný výsledek předvedl pouze Jiří Hruška s oběma koňmi a Radoslava Ivanová.

Ta do rozeskakování nenastoupila, a tak po rozeskakování s 11 tr. body zvítězil opavský Jiří Hruška na Mr. Vox Agromarket H+B, s Esprit 2 v rozeskakování vzdal a byl druhý. Třetí příčka patřila Radoslavě Ivanové na Korádo ze Slovenska.

Na programu byly i soutěže L** a S**. V soutěži L** se představilo dvaatřicet soutěžích, kteří předvedli dvanáct bezchybných výsledků. Proto přišel na řadu čas a ten měl nejrychlejší Jan Zwinger s Vískou RVP (Stáj Zwinger), druhá byla Dominika Kramolišová  na Balou Boy (Slovensko) a třetí Marynia Kaczyna s Bukovinou (Polsko).

V S** startovalo jednatřicet  dvojic. I zde bylo předvedeno osm bezchybných výkonů. V rozeskakování jen tři. Opět v nejrychlejším čase zvítězil Jan Zwinger s Vískou RVP (Stáj Zwinger) a další místa obsadily slovenské jezdkyně Tania Hatalová na Galantino a Lucia Kosková s Figaro.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.