Jarní parkury ve Dvoře Nové Zámky 2013

Dne 8. 5. 2013 ve Dvoře Nové Zámky probíhaly v této sezoně již druhé oficiální parkurové závody. Celkem v sedmi soutěžích mohli diváci vidět přes sto startů. Soutěže byly vypsány od stupně ZL po S pro pony, pro velké koně byly připraveny parkury od stupně ZM po L**.

V soutěži ZLP na limit vyhrála Švubová Barbora s Tengem, následovaná Glosovou Barborou, třetí se umístila Finsterle Sára. V soutěži LP na čas byla první umístěnou Dostálová Lenka s koněm Silberlocke a s koněm Cindarella obsadila příčku druhou. Na třetím místě potom byla Glosová Barbora. V třetí soutěži SP vyhrála opět Dostálová Lenka se Silberlocke, druhá byla Buláková Pavlína a třetí Eibová Tereza.
V soutěži č. 5, parkuru ZM na limit, zvítězila Maksantová Kristýna a Aspekt, druhá byla Měrková Kateřina, třetí umístěnou byla Valová Natalie. V soutěži stupně Z vyhrál MVDr. Finsterle René a Eura, druhá byla Šimonovská Silvie, třetí potom Pavlíček Jan. V soutěži stupně ZL s následným rozeskakováním se první umístil Chlanda Miloš s Likorou, následovaný Benešovou Pavlou na druhém i třetím místě. Poslední soutěž stupně L** vyhrála Dostálová Hana s Renaissance, druhá byla Ivánková Zuzana se Salinou 1 a jako třetí se umístila Samsonová Leona s koněm Vandal  1.

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.