Klinika s Arthurem Kottas-Heldenbergem - díl druhý

Ve dnech 17. a 18. května tohoto roku proběhne poprvé na Vondrově drezurní klinika s reitmeisterem Arthurem Kottas-Heldenbergem organizovaná Emou Jančářovou za drezurní komisi a paní Julianne Weinberg-Lessing, jeho žačkou. Nejslavnějšího prvního šéfjezdce Španělské dvorní jízdárny ve Vídni netřeba dlouze představovat, protože je již české veřejnosti znám z článků v jezdeckých časopisech či z televize.

Průběh bude stejný jako v případě březnové kliniky v Brně na Panské Líše, vše bude simultánně překládáno do češtiny a hala, ze které je krásný pohled na zámek Hluboká, bude pro tuto příležitost ozvučena. Těm z vás, kteří ještě neviděli pana barona trénovat, prozradím, že jeho lekce jsou velmi příjemné, pro jezdce nesmírně náročné a jeho trpělivost při vysvětlování nekonečná.

Reitmeister Kottas nikdy netrénuje s žáky to, co by si oni sami přáli. Nechá dvojici objet jeden velký kruh. Za tuto neuvěřitelně krátkou dobu zjistí, kde dvojici "bota tlačí" a tomuto se pak věnuje. Průběh jeho klinik je proto velmi pestrý, s každou dvojicí se věnuje jinému tématu. Uvidíte koně různých plemen a různých úrovní vzdělání,od L do GP. Akdo ví, možná i vysokou školu nad zemí. :)

Denní vstupné pro diváky činí 300,- Kč a je možno si vstupenku objednat na e-mailové adrese bondi007@seznam.cz, kde obdržíte i platební detaily. Případné dotazy ke klinice vám rády zodpoví Ema Jančářová na uvedeném e-mailu, nebo Julianne WL na e-mailu weinberglessing.julianne@gmail.com. Zájemcům o ubytování je k dispozici hotel Podhrad v Hluboké nad Vltavou.

Časový rozvrh kliniky je v sobotu i neděli stejný, lekce probíhají dopoledne v časech 09:00 - 11:30, odpoledne 13:30 - 16:00. Prostor k diskuzi je v průběhu lekce, po jejím skončení a nejlépe po skončení bloku lekcí, vaše divácká účast je velmi interaktivní. Při tréninku uvidíte tentokrát dvojice:

Klára Boháčková - Sir Tapio, Michal Košťál - Arhodium a Nemo M, Zdeněk Zíma - Ramadan, Julianne Weinberg -Lessing - Joe Black a další.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.