KMK 2015 skoky: Finále Zduchovice

Skokové Kritérium mladých koní je vypisováno SCHČT. Jedná se o chovatelské soutěže pro čtyř- až šestileté koně. Finále probíhá ve Zduchovicích.Pozvánka na finále a Rozpis, Startovní listiny a výsledky 6. 9. 2. kolo Pětileté klisny: Kigali, Kaletta-T a  Casca. Pětiletí hřebci: Warness, Pandrhola, Contrast HK. Šestileté klisny: Orida-M, Alexa Arista B, Lea S. Šestiletí hřebci a valaši - Cezano V, Empire, E-Blue, Eazy Boy a Floyd. Videozáznamy některých jízd najdete na našem FB profilu, některé na našem youtube...

FOTOGRAFIE VÍTĚZŮ NAJDETE PRAVIDELNĚ V ČASOPISECH JEZDECTVÍ


3. - 6. 9. Zduchovice Finále skoky a drezura

Pozvánka, Rozpis

6. 9. 19:00 HOD: Skoky - 2. kolo Pětileté klisny: Kigali, Kaletta-T a Casca. Pětiletí hřebci: Warness, Pandrhola, Contrast HK. Šestileté klisny: Orida-M, Alexa Arista B, Lea S. Šestiletí hřebci a valaši - Cezano V, Empire, E-Blue, Eazy Boy a Floyd.

Drezura - 6letí koně: Filipa, Janne 1, Europe-M

5. 9. 11:20 HOD: Výsledky. Skoky - 1. kola 6ti leté klisny Orida-M a J. Hruška, 6ti letí hřebci a valaši Empire 1 a K. Polák; 2. kolo - 4leté klisny Wanda 4 a M. Kotalík, 4letí hřebci a valaši I. Jančářová a Cornet Balous.

Drezura: 4letí Santos Dumont a H. Vašáryová, 5letí Merci 7 a E. Jančaříková.

 

Galavečer KMK

GALAVEČR KMK proběhne v sobotu 5.9. od 20:00 v jezdecké hale ve Zduchovicích!

Na programu bude divácky atraktivní skoková ukázka koní plemene český teplokrevník s možností tipování a sázení na vítěze.

Představí se Vám finalisté v kategorii klisnička a hřebeček roku 2015 a letošní finalistky kategorie 3letých klisen plemene ČT.

Budou předvedeni i plemenní hřebci ČT.

Můžete se těšit i na oblíbenou skokovou čtverylka ze ZH Písek, voltiž v podání Lukáše Kloudy z TJJ LUCKY Drásov, či drezurní kür s Petrou Miki Civišovou.

Během galavečera vystoupí Petr Dopita-mistr světa ve hře na pilu a představitel Draculy!

Celým večerem Vás bude doprovázet kapela Funny Orchestra se zpěvačkou Michaelou Sejnovou.

Na závěr oficiální části galavečera proběhne neonová show s plemenným hřebcem Bernsteinem.

Celý večer pak v jezdecké hale pak zakončíme BEACH PARTY!

Více na stránkách pořadatele

 

4. 9. 16:30 HOD: Výsledky a startky na sobotu. První kola 4letí drez. koně - Santos Dumont a H. Vášáryová, 5letí koně - Merci a E. Jančaříková, 6letí - Janne a Ing. P. Civišová, 4leté skok. klisny - Wanda a M. Kotalík, 4letí hřebci a valaši - Cornet Balous a I. Jančářová, 5leté klisny - Kigali a J. Jindra, 5letí hřebci a valaši - Warness a J. Štěrba

2. 9. 17:00 HOD: do kalendáře přidány předběžné startovní listiny 

Aktualizace 1. 9. 8:05 HOD: Přehled startujících - drezura, skoky.

4. 9. 16:30 HOD: První kola 4letí drez. koně - Santos Dumont a H. Vášáryová, 5letí koně - Merci a E. Jančaříková, 6letí - Janne a Ing. P. Civišová, 4leté skok. klisny - Wanda a M. Kotalík, 4letí hřebci a valaši - Cornet Balous a I. Jančářová.

 

Program:

  • finále skokových a drezurních soutěží pro čtyř, pěti a šestileté plemenné koně, slavnostní defilé všech vítězů bude probíhat v neděli 6.9.
  • celorepubliková přehlídka 3letých klisen plemen ČT (sobota, neděle)
  • přehlídka hříbat plemene ČT - ročník 2015, ze které vzejde klisnička a hřebeček roku 2015 (sobota, neděle)
  • přehlídka výkonných koní plemene ČT (sobota)
  • V sobotu se od 20:00 v jezdecké hale uskuteční GALAVEČER KMK.

 

 

 

 

21.4. Ostrava

4leté klisny - J. Hruška a Calira-T, 4letí hřebci a valaši - S. Kalábová a Quentino, 5leté klisny - J. Hruška a Darista "B", 5letí hřebci a valaši - M. Klus a Dragill, 6leté klisny - L. Černohorský a Cleer Mag Centrum, 6letí hřebci a valaši - J. Hruška a E-Blue

výsledky

 

6.5. 5. 5. Zduchovice

4leté klisny - Wanda (M. Kotalík), 4letí hřebci - Gulden ZH (T. Navrátil). 5leté klisny- Penelope (I. Holíková). 5letí hřebci - Warness ZH (J. Štěrba). 6leté klisny - Electric Lady (K. Mestenhauserová). 6letí hřebci - Empire (K. Polák).

startky a výsledky

 

13.5. Ptýrov

4leté klisny - Gina 11 (J. Jindra), 4letí hřebci a valaši - Go-On T.S. (J. Štěrba), 5leté klisny - Kigali (J. Jindra), 5letí hřebci a valaši - Dragill (M. Klus), 6leté klisny - Grace Frederica (M. Šínová), 6letí hřebci a valaši - Empire 1 (K. Polák).

startky a výsledky

 

20.5. Brno - Panská Lícha

4leté klisny - Sandrina (P. Masárová), 4letí hřebci a valaši - Cornet Balous (I. Jančářová), 5leté klisny - Horákyně (P. Vančura), 5letí hřebci a valaši - Cocain (Z. Hrnčíř), 6letí koně - Floyd (H. Kopecká).

startky a výsledky

 

9. 6. Litomyšl (Suchá)

4leté klisny - M. Kotalík a Wanda 4, 4letí hřebci a valaši - I. Jančářová a Cornet Balous, 5leté klisny - J. Jindra a Kigali, 5letí hřebci a valaši - M. Klus a Carebis, 6leté klisny - D. Tomášková a Easy Lady, 6letí hřebci a valaši - K. Polák a Empire 1.

Videa z Litomyšle: šestiletý Empire 1 zde (1.m.) a čtyřletý hřebec Global Champion zde (2.m.).

startky a výsledky

Videa z Litomyšle: šestiletý Empire 1 zde (1.m). a čtyřletý hřebec Global Champion zde (2.m.).

 

17.6. Mariánské Lázně

4leté klisny Rebecca (F. Žlábek), 4letí hřebci Calias (Lánský), 5leté klisny Vesna (Poláková), 5letí hřebci Warness (J. Štěrba), 6leté klisny Grace Federica (M. Šínová). 6letí hřebci Chacco Star (M. Štorkán).

startky a výsledky

 

24.6. Chotěbuz

4leté klisny - P. Masárová a Sandrina, 4letí hřebci a valaši - S. Kalábová a Quentino, 5leté klisny - K. Kubrická a Lentilka 3, 5letí hřebci a valaši - M. Hentšel a Pandrhola, 6leté klisny - J. Hruška a Orida-M, 6letí hřebci a valaši - V. Holý a Quintar.

startky a výsledky

 

1.7. Mladeč - Nové Zámky

4leté klisny - R. Doležal a Rubínka, 4letí hřebci a valaši - I. Jančářová a Cornet Balous, 5leté klisny - J. Hruška a Darista "B", 5letí hřebci a valaši - J. Zwinger a Cascarello, 6leté klisny - J. Hruška a Orida-M, 6letí hřebci a valaši - J. Hruška a E-Blue.

startky a výsledky

 

22. 7. Tachov

4leté klisny Wanda a M. Kotalík, 4letí hřebci Crosby DK a J. Tměj. 5leté klisny Concalida a K. Hanušová, 5letí hřebci Manasquan a K. Polák. 6leté klisny Diarada DK a Z. Hruška, 6letí hřebci Chacco Star a M. Štorkán.

 

28.7. Opava - Kateřinky

Uzávěrka přihlášek posunuta až do 27. 7. 2015 17.00 hodin

4leté klisny JLB Taggie a L. Bosák, 4letí hřebci a valaši Quincy 2 a M. Klus, 5leté klisny Darista "B" a J. Hruška, 5letí hřebci a valaši Pandrhola a M. Hentšel, 6leté klisny Alexa Arista "B" a J. Hruška, 6letí hřebci a valaši E-Blue a J. Hruška

 

13.8. Zduchovice

Uzávěrka přihlášek je 12. 8. 2015, Rozpis

4leté klisny Revenge You a P. Vančura, 4letí hřebci a valaši Condor 4 a J. Lánský, Pětiletí spojené - Kigali (J. Jindra), šestiletí spojené Garista (Š. Pospíšilová).

 

18.8. Litomyšl

Kvůli nepřízni počasí jsou závody přesunuty na čtvrtek 20. 8.

startovní listiny

Fotogalerie

Výsledky: 4leté klisny Rubínka a Rudolf Doležal, 4letí hřebci Drossel Topas a Hana Kopecká, 5leté klisny Darista "B" a Jiří Hruška, 5letí hřebci Caressa a Miloslav Tomášek, 6leté klisny Alexa Arista "B" a Jiří Hruška, 6letí hřebci Eazy-Boy a Ewa Dyzewska.

 

 

zásady pro soutěže KMK 2015 zde

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.