Letní skokové závody CSN Nebanice: Cena radia Egrensis

Za horkého letního víkendu uspořádal ve dnech 5 – 6. 6. jezdecký oddíl TJ Agro Cheb skokové závody - Cena radia Egrensis. Každý den se uskutečnilo cca 100 startů. Závodů se zúčastnili jezdci karlovarské a plzeňské oblasti a jezdci ze sousedního Bavorska. Stavitelem parkurů byl Ing. Jan Šíma. Do redakce nám dorazil příspěvek shrnující průběh těchto závodů...

V první soutěži ZM dětí (7) byla nejúspěšnější Terezie Šťovíčková s poníkem Iron startující za Artex Nejdek. V soutěži ZM pro koně startující prvním rokem (12) vyhrála Jana Stebelská – Menuet z JS Mariánské Lázně. V této soutěži byli hned první čtyři umístění koně nebanického chovu. V soutěži Z (34) vyhrál Ondřej Nágr s Viktorií (opět JS Mariánské Lázně). Nejvíce obsazená soutěž bylo v sobotu ZL (37), kterou vyhrála Marcela Škodová – Caletto z JK Třešňák Ostrov nad Ohří. Soutěž stupně L (20) vyhrál Vladimír Janča – Contessa  z Marktredwitz.

Nedělní Z (30) vyhrála Eva Pospíšilová – Grammi z JK Tachov. Tachovští jezdci ovládli i ZL (27) – vyhrál Milan Pěchouček na Festod Vant a tachovští byli i druzí a třetí. Obdobná situace nastala i v soutěži st. L (26), které opět vyhrál Milan Pěchouček tentokrát z Zensation. Hlavní soutěž závodů – st. S (20) – Cena radia Egrensis již byla opět v režii karlovarských jezdců. Vyhrála Bc. Lucie Šímová s Phébe z TJ Cheb Háje. Druhá byla dvojice Ondřej Nágr – Lausbub z JS Mariánské Lázně a třetí Helena Lahodná – Reskátor z Pegasu Děpoltovice.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.