Longines Masters Hong Kong - Grand Prix pro Marco Kutschera

Od 19. do 21. února se uskuteční v Hong Kongu závody CSI5* Longines Masters. Jedná se o poslední kolo série tří závodů Longines Masters, která začala v říjnu v Los Angeles a pokračovala v prosincovými závody v Paříži. Kdo se představí na startu? Aktualizace 20. 2. 7:00 HOD: Kteří jezdci se radovali z vítězství první den soutěží? 21. 2. 11 HOD: 165 000 dolarů vyhrál Marco Kutscher a 14letý hřebec KWPN Van Gogh (Numero Uno) - ten vyhrál už v Los Angeles.

Oficiální webové stránky | Seznam startujících | Startky a výsledky | Přímý přenos

 

Pátek

Úvodní soutěž do 145 cm na čas ovládly dámy. Z 22 startujících se podařilo sedmi jezdcům zajet čistě. Nejrychlejšího času dosáhla švýcarská dvojice Jane Richard Philips a Dieudonné van Guldenbloom před druhou Jessicou Mendoza s Wan Architect a třetí Pilar Lucrecia Cordon s Nuage Bleu.

Druhou soutěží byla soutěž do 150 cm "Hong Kong Jockey Club Trophy". Zde se z vítězství radoval irský mladík Bertram Allen s Quiet Easy před finskou jezdkyní Anna-Julia Kontio s Pacific des Essarts a třetí Laurou Renwick s Bintang II.

Bertram Allen a Quiet Easy 4

 

18. 2. 15:00 HOD: Ze závodů se musel odhlásit německý jezdec Hans-Dieter Dreher, který nemůže kvůli infekci závodit dva týdny.

 

 

 

První závody v Los Angeles vyhrál německý jezdec Marco Kutscher v sedle Van Gogha. V Paříži se z vítězství radoval domácí jezdec Patrice Delaveau s Lacrimoso 3 HDC. V Hong Kongu je tak vše otevřené. Pokud se podaří francouzskému jezdci zopakovat vítězství i v Hong Kongu získá bonus 500 tisíc eur a v Los Angeles pak bude mít možnost získat Masters Grand Slam Super Bonus. Marco Kutscher by vítězstvím v Hong Kongu získal bonus 250 tisíc eur za dvě výhry v sérii Longines Masters.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.