Los Angeles Masters 2015 - GP pro Marco Kutschera

Ve dnech 1. - 4. října probíhají v americkém Los Angeles závody CSI5* Longines Masters, kterých se účastní světová jednička Scott Brash, dvojka Daniel Deusser, dále Steve Guerdat, John Whitaker, Christian Ahlmann, Kevin Staut, Beezie Madden a další. Více uvnitř článku. Nejen přes aplikaci twitteru Periscope můžete sledovat soutěže on-line. 5. 10. 9 HOD: Marco Kutscher a třináctiletý hřebec Van Gogh (Numero Uno) zvítězili v Longines Grand Prix v L.A. a předjeli v rozeskakování Scotta Brashe.

Marco Kutscher a třináctiletý hřebec Van Gogh (Numero Uno) zvítězili v Longines Grand Prix v L.A. dotované 450 000 dolarů a předjeli v rozeskakování i světovou jedničku Scotta Brashe. Tato série pokračuje v prosinci v Paříži a vrcholí v únoru v Hong Kongu. 

První soutěž vyhrál nestárnoucí John Whitaker a Argento, druhou naopak mladíček Bertram Allen a Quiet Easy.

Světová elita soutěží v hale Los Angeles Convention Center, což je obrovský komplex hal, který během roku hostí největší americké výstavy a akce, jako například předávání cen Emmy. Nyní hostí závody světových top koní. "Je to odlišné od pořádání výstav a jiných akcí," uznává prezident Centra Jon Vein. "Je to unikátní událost, vytváříte vlastně nové prostředí."

Velkou část příprav zabere příprava povrchu kolbiště, který je 20 centimetrů silný a k jeho navezení bylo zapotřebí 70 kamionů.

Kompletní seznam účasntíků

Startky a výsledky

 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.