Májové skokové závody v Pegasu Děpoltovice

V uplynulém víkendu 13. – 14. května 2017 proběhly v arealu Pegas Děpoltovice skokové závody určené pro děti až seniory. Během víkendu proběhlo 225 startů. Sobotní vyvrcholení pro seniory vyhrála Martina Benešová s Bacardi. V pony soutěžích v sobotu byla nejúspěšnější Michala Modrová jednu soutěž vyhrála s Teri a druhou Mischelem.  

Neděle byla určená Styl šampionátu pro děti na pony a velkých koních. Pořadatel se snažil udělat radost všem dětem a pro každého ze startující v první soutěži měl připraven malý dárek a kokardu. Vrchlem neděle byla soutěž STP Obce Děpoltovice, kterou vyhrála Klárka Hlaváčková s Goldbar a se svým druhým koněm Sam byla druhá,na domácího Pospěcha zbylo třetí a čtvrté místo na Hilda a LA Hancock.

V neděli v těchto únavných stylových soutěžích panovala celým areálem báječná atmosfera,která dětem pomohla k dosažení těch nejlepších výsledků. A tak se k těm nejvyšším metám dostali i ti úplně začínající jako třeba Dorka Žišková se svým Free Stylem a nebo Sára Skrbková s Elizou v kategorii styl děti.

 

Výsledky

neděle: ZP - K. Čurdová a Goldmane Darth Vader, ZLP - K. Poláková a Jasper 3, LP - D. Pospěch a Orchids Romario II, STP - K. Hlaváčková a Goldbär, 90 cm - D. Pospěch a Fornika Janka, 100 cm - D. Pospěch a Henka, 110 cm - M. Modrová a Say me, 110 cm - D. Pospěch a Reskátor 1

sobota: LP - M. Modrová a Teri, SP - M. Modrová a Mischel, 90 cm - L. Bičovská a Dantes 2, 100 cm - D. Pospěch a Fornika Janka, 110 cm - T. Michálková a Reskátor 1, 115 cm - M. Benešová a Bacardi 2

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.