Martin Řezníček odchází z Mustangu

Čtyřiadvacetiletý skokový jezdec Martin Řezníček odešel ze stáje Mustang Lučina. "Ve stáji Mustang jsem s ježděním začínal a jen díky zdejším koním od pana Csabiho jsem se mohl dostat až na úroveň T. Jsem vděčný za šanci, kterou jsem před mnoha lety dostal, i když jsem nic neuměl," sdělil nám jezdec, který se vlastně skoro přesně před rokem zapsal do historie českých úspěchů, když s koněm Mustangu Sabeliem vyhrál túru pro mladé koně na CSI Olomouc. A kam odchází?

"Jdu jezdit do německé stáje pro Alberta Sprehe. Vojtěchu Csabimu bych chtěl velmi poděkovat za všechna léta strávená na Mustangu. Získal jsem mnoho zkušeností s různými koňmi. Momentálně jsem měl k dispozici výborné koně, se kterými mě práce bavila, ale myslím, že je třeba odejít do světa, kde člověk získá nové zkušenosti, naučí se jazyk a pozná, jak to chodí v tom opravdu velkém sportu. Jsem taky velmi vděčný panu Csabimu, že mi umožnil odchod dohodou vlastně ze dne na den, přestože za mě ještě nemá náhradu."

 

Loňský profil jezdce najdete na tomto odkazu http://www.jezdectvi.cz/kategorie.aspx/sport/clanek/profil-jezdce-martin-reznicek

 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.