Martinický šampionát mladých koní 2015 - finálové neděle

Ve dnech 6. - 9. srpna se koná v Martinicích již 5. ročník Martinického šampionátu mladých koní s celkovou dotací 500 000 Kč. 8. 8. 11:30 HOD: Vloženy startky na finále. 9. 8. Finále 4letí - 1. Jasmine a K. Tomková, finále 5letí - vyhrála Kigali (Heartbreak ZH 1345) a J. Jindra - četli jste v červencovém Jezdectví článek o její matce z pera chovatelky a majitelky Hany Vachutkové? Finále 6letí - Nadal Z a K. Papoušek. 7-8letí - L. Smaha a Hamilton.

9. 8. 

7-8letí - L. Smaha a Hamilton, 10 dvojic dokončilo bezchybně a 4 i rozeskakování. Až na 10. místě se umístil kůň ročníku 2007, klisna Chinta (K. Málková).

Finále 6letí - vyhráli Nadal Z a K. Papoušek, do rozeskakování se kvalifikovalo 9 dvojic, 3 dokončily bezchybně.

5letí - 12 bezchybných, po rozeskakování 5. vyhrála Kigali (Heartbreak ZH 1345) a J. Jindra - četli jste v červencovém Jezdectví článek o její matce z pera chovatelky a majitelky Hany Vachutkové?

Finále 4letí - 11 bezchybných, po rozeskakování 4. Vyhrála oldenburská klisna Jasmine (Charly Brown) a K. Tomková.

8. 8. 11:30 HOD: Vloženy startky na finále

Posl. šance pro 5leté vyhrál Monte Carlo (P. Boháčová) a pro 6-8leté vyhrál osmiletý Verdi-S (J. Luža). Všichni 4letí postoupili do finále pro nej 30, to začíná v neděli od 8 hodin.

 

Výsledky 2. kvalifikace  4-letí - dvě nuly pouze Wansuela (J. Chýle), Lotus vhH (M. Štorkán), Champagnero (S. Tomaidesová) a Rubínka (R. Doležal). 5letí dnes jen 21 bezchybných. 6letí K. Papoušek a Frisco. 7- a 8letí K. Papoušek a Flying. Sobota od 8 hodin, odpolední doprovodný program zrušen.

Výsledky 1. kvalifikace  4-letí hřebci, klisny a valaši 16 bezchybných, 5-letí hřebci, klisny a valaši 31 bezchbyných, 6-letí hřebci, klisny a valaši Z. Zelinková a Evita R, 7 a 8-letí hřebci, klisny a valaši J. Jindra a Qentino Donth-M

Aktualizace 4. 8. 12:40  HOD: Do kalendáře vloženy startky na čtvrtek

Aktualizace 31. 7. 12:10  HOD: Přihlášky prodlouženy až do neděle 2. 8.

 

Doprovodný program:

V sobotu proběhne také mezi oběma posledními šancemi doprovodný program na martinickém kolbišti. Těšit se můžeme opět na poníky, účastnící se programu PONY GAMES, tentokrát však uvidíme nejen ukázku, ale celý turnaj malých jezdců. A podle jarní zkušenosti z Velké ceny Martinic půjde o zajímavou podívanou. Připraveny jsou pak následně i soutěže pro jezdce a jejich doprovod. Tentokrát si budou moci vyzkoušet své umění na kombinaci dopravních prostředků saegway - bugy - automobil. Pro první tři nejlepší jsou připravené hodnotné ceny. A toto vše samozřejmě může zajímat diváky, včetně  malých dětí. I na ně bude pamatováno a pro sobotu a neděli bude připraven zvláštní dětský stan.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.