MČR-E mladých jezdců a juniorů v Těšánkách: Mistryní Karolína Pflugová

13. - 14. září se v Těšánkách uskuteční Mistrovství ČR juniorů a mladých jezdců ve vytrvalosti. Vzhledem k nízkému počtu přihlášených jezdců se mění Sportovně technické podmínky - délka soutěže 80 km, kvalifikace – úspěšně dokončená soutěž stupně S, případně úspěšně dokončené MČR 2013, obojí platí pro jezdce i koně. Aktualizace 15. 9. 11:40 HOD: Mistryní mezi juniory a mladými jezdci se stala Karolína Pflugová s Albertem 2. 18:35 HOD: Vložena tisková zpráva. 17. 9. 11:45 HOD: Vloženy kompletní výsledky.

VÝSLEDKY: Z 40 km, L 60 km, S 80 km, ST 100 km, MČR junioři a mladí jezdci 80 km

 

Mladou mistryní ve vytrvalosti je Karolína Pflugová

V sobotu 13. září proběhly v Těšánkách u Zdounek národní a hobby závody, v jejichž rámci se na úrovni soutěže S uskutečnilo také mistrovství České republiky kategorie juniorů a mladých jezdců. Na start závodu dlouhého 80 kilometrů se postavily čtyři jezdkyně, které se ucházely o mistrovský titul.

Vydatné deště uplynulých dnů se postaraly o dosti ztížené podmínky. Závodníci se museli potýkat s bahnitými úseky trati a v první části dne také s vydatným deštěm. Stylem start-cíl nakonec zvítězila Karolína Pflugová na koni Albert 2 ze stáje JS Karoína, která dosáhla průměrné rychlosti 14,981 km/hod. Titul 1. vicemistryně získala Kristýna Zahálková s klisnou Sigita ze stáje JK Shagya Vilémov. Zbývající dvě dvojice Veronika Deutscharová – Sahirka a Veronika Hrubá – Wint bohužel mistrovský závod jejich věkové kategorie nedokončily. 

Kompletní výsledky všech soutěží konaných v Těšánkách najdete na www.vytrvalost.com. Střihovou reportáž nejzajímavějších momentů závodu odvysílá Česká televize na kanálu ČT Sport ve čtvrtek 18. září od 14.15 hodin.

 

Vítězové jednotlivých soutěží:

MČR J+YR 80 km - Pflugová Karolína a Albert 2

S 80 km - Suchá Kateřina a Sissi 5

L 60 km - Pospíšilová Jana a El Fahir Bay

Z 40 km - Klech Josef a Blitz Wind

Hobby Z 40 km - Tyšarová Ivana a Akira

Hobby Z 20 km - Skřipcová Klára a Dantes

Cena kondice S 80 km - Suchá Kateřina a Sissi 5

 

Rozpis

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.