MČR ve všestrannosti pony, ml. jezdci a senioři - Borová 2015

Od 18. do 20. září se na Borové u Chvalšin koná Mistrovství České republiky pony, mladých jezdců a seniorů ve všestrannosti. V rámci závodů se pojedou i otevřené soutěže ZK - CNC2*. Aktualizace 20. 9. 19:20 HOD: Celkové výsledky: MČR senioři - R. Pokorný a Rodeo Au Heup, MČR mladí jezdci - B. Kamírová a Christo 1, MČR děti 10 -13 let J. Pásková a Golden Rebeka, MČR děti 13 - 16 let V. Chrásková a Pírko.

Rozpis MČR, Rozpis ostatní

Náhledy skoků: pony ZL, pony L, ZL, MČR mladí jezdci, MČR senioři

20. 9. 19:20 HOD: Celkové výsledky: MČR senioři - R. Pokorný a Rodeo Au Heup, MČR mladí jezdci - B. Kamírová a Christo 1, MČR děti 10 -13 let J. Pásková a Golden Rebeka, MČR děti 13 - 16 let V. Chrásková a Pírko.

Výsledky po druhém dni: CNC2* - K. Mietus a Emigrant M, CNC1* V. Stroblmair a Abrakadabra S, ZL - B. Vaňková a Lipton Sinaj, Hobby ZK - V. Stroblmair a Videa, MČR senioři - P. Veselovský a Veles, MČR mladí jezdci - B. Kamírová a Christo 1, MČR děti 10 -13 let J. Pásková a Golden Rebeka, MČR děti 13 - 16 let Z. Baloušková a Pretty Ginger.

 

Startky do krosu

Výsledky po drezuře: CNC2* - K. Mietus a Emigrant M, CNC1* V. Stroblmair a Abrakadabra S, ZL - B. Vaňková a Lipton Sinaj, Hobby ZK - V. Stroblmair a Videa, MČR senioři - R. Pokorný a Rodeo Au Heup, MČR mladí jezdci - B. Kamírová a Christo 1, MČR děti 10 -13 let M. Haderková a Alpinhorse Midnight Princess, MČR děti 13 - 16 let Z. Baloušková a Pretty Ginger

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.