Mediální partneři Českého skokového poháru 2011

Spojení asociace ČSP a společnosti Via Solaris, a.s. přináší první významné výsledky. Podařilo se nám získat exkluzivní mediální partnery, jejichž účast v Českém skokovém poháru přináší maximální potenciál pro rozšíření pozitivního povědomí o českém parkurovém sportu.

Generálními mediálními partnery Českého skokového poháru 2011 jsou: Deníky Bohemia, Radio Blaník, Novasport a týdeník Euro.

Systém Českého skokového poháru
Český skokový pohár je pořádán pod záštitou České jezdecké federace a Ministerstva zemědělství, zahrnuje jedenáct seriálových kol v atraktivních areálech po celé ČR, v nichž špičkoví jezdci a koně, kromě vysokých finančních výher, sbírají body za umístění a podle nich je sestavováno průběžné pořadí. Seriál vrcholí finálovou soutěží. Ta probíhá podle systému Mistrovství světa pro nejlepší čtyři jezdce, kteří si během finále střídají své koně. Do finále postupují jezdci s nejvyšším počtem získaných bodů ze všech kol. Součástí je také Dance and Jump junior cup pro jezdce do 21 let, Amateur tour pro neprofesionální jezdce a doprovodný program pro rodiny s dětmi.

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.