Partner Pferd Lipsko 2015 - GP pro H.-D. Drehera a Embassyho

Osm z deseti nejlepších skokových jezdců světa bude ve dnech 15. - 18. ledna startovat na mezinárodních závodech v Lipsku, kde se současně koná i Světový pohár ve skocích, voltiži a spřežení. Sledujte on line zde. Českou republiku bude reprezentovat ve skocích Zuzana Zelinková (Caleri II, Dunia la, Filicita) a ve voltiži Lukáš Klouda (Landar). 16. 1. Mrkněte na webové stránky Zuzky - zde. 17. 1. 8:30 HOD: 150 cm, kterou vyhrála Luciana Diniz s Lennoxem, absolvovala Z. Zelinková a Caleri čistě (16. m.). L. Klouda je po prvním kole čtvrtý. 21 HOD: L. Klouda je i po II. kole čtvrtý. Z. Zelinková s mladou Dunií skončila 9., s Filicitou vzdala. 18. 1. 15 HOD: Z. Zelinková a Caleri absolvovali GP s 9 tr. b. 16 HOD: Vyhrál Hans-Dieter Dreher a Embassy. 20. 1. 18:20 HOD: Parkury nejlepších ke zhlédnutí zde.

Pátek

145 cm, kterou vyhrál K. Staut a klisna Quismy des Vaux HDC, absolvovala Z. Zelinková a Filicita (12 tr. b.).

150 cm, kterou vyhrála Luciana Diniz s Lennoxem, absolvovala Z. Zelinková a Caleri čistě (16. m.).

L. Klouda je po prvním kole čtvrtý.

 

Čtvrtek 15. 1.

140 cm - 14. Z. Zelinková a Dunia la (0 tr.b.)

145 cm - 64. Z. Zelinková a Caleri II (12 tr.b.)

 

14. 1. 14:15 HOD: Lipsko bez Daniela Deussera, Cornet d´Amour se zranil, tak informuje německý St. Georg. Vítězové finále Světového poháru tak nebudou startovat v lipské kvalifikaci, kam Daniel plánoval jet. Zranění Corneta není vážné, stalo se mu v prosinci v boxu na závodech v Ženevě, ale kůň od té doby ještě neskákal, i když pod sedlem chodí. 

 

Chtěli byste se na závody a výstavu podívat? OV KHO pořádá zájezd, více informací zde. Autobus jede také z Velkých Čičovic.

 

Seznam přihlášených

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.