Michael Jung se připojuje k německému národnímu skokovému týmu

Olympijského šampiona Michaela Junga na parkurových kolbištích vídáme často, ale až nyní v roce 2018 se konečně stává součástí německého parkurového týmu v rámci Poháru národů.

Světová jednička všestrannosti Michael Jung, který zazářil na posledních závodech CSI5* v Ženevě (skončil na 11. místě s koněm Fischer Solution), oznámil, že bude jedním ze členů německého týmu na únorových závodech CSIO, které se konají v Abu Dhabi.

Jezdec, který se se svými koňmi poprvé na závodech CSI5* objevil v Bordeaux, vyjádřil svou radost takto: „Jsem velmi šťastný, že se mohu zúčastnit tohoto CSIO a také si cením toho, že mi trenér Otto Becker dal šanci připojit se k národnímu týmu.“

Jung prozradil také něco o svém nejlepším koni Samovi: Náš Sam je stále v nejlepší kondici, i když je mu již 18 let. Pokud to tak bude i nadále, doufám, že s ním vyrazím na začátku května do Badmintonu.

„Michi“ bohužel přijde o první velké závody, které se v květnu konají v Marbachu, ale důvodem této neúčasti je šťastná událost, svatba jeho bratra Philippa s Louise Fellovou, jejíž první část bude probíhat v Austrálii, odkud Louise pochází. Celá rodina Jungových tak v polovině května odletí do Austrálie a na konci května se opět přesune do Německa, kde proběhne druhá část svatebních oslav.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.