Mistrovství České republiky 2018 spřežení Semice: mistry Pospíšilová, Koníř, Juráň, Drábek

Ve dnech 19. až 22. července probíhá v Semicích Mistrovství České republiky 2018 spřežení. Je přihlášeno 24 jednospřeží, 11 dvojspřeží, 7 čtyřspřeží a 8 dvojspřeží pony. Seznam startujících v článku.     

Seznam přihlášených zde

 

Výsledky

celkové výsledky:

 dvojspřeží pony - 1. M. Pospíšilová, 2. M. Kořínek, 3. E. Zuvac
jednospřeží - 1. J. Koníř, 2. M. Sedlinská, 3. L. Kurka
dvojspřeží - 1. J. Drábek, 2. V. Coufalík, 3. J. Kohout jun.
čtyřspřeží - 1. J. Juráň jun., 2. J. Nesvačil sen., 3. M. Domes

 

 

 

 

1 24 2 11 4 7 pony 8  Vzhledem k tomu, že se do Semic na MČR přihlásil velký počet účastníků, byli jsme nuceni rozhodnout o změněčasového programu a rozdělit drezurní zkoušky do dvou dnů.  Drezurní zkouškydvojspřeží pony tedy oproti původnímu programu proběhnou veČTVRTEK 19.7. od 16:00

Čas první veterinární inspekce zůstává nezměněn od 12:30 - první na řadu půjdou pony. 2. Prohlídka maratonu pro účastníky kategorie pony  proběhne v pátek. 

 

Upozornění pořadatele o časovém programu:

Vzhledem k tomu, že se do Semic na MČR přihlásil velký počet účastníků, byli jsme nuceni rozhodnout o změně časového programu a rozdělit drezurní zkoušky do dvou dnů.  Drezurní zkoušky dvojspřeží pony tedy oproti původnímu programu proběhnou ve ČTVRTEK 19.7. od 16:00.

Čas první veterinární inspekce zůstává nezměněn od 12:30 - první na řadu půjdou pony. 2. Prohlídka maratonu pro účastníky kategorie pony  proběhne v pátek. 

 

 

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.