MS mladých koní Lanaken 2015 - videa

Do Lanakenu na tradiční mistrovství světa mladých skokových koní odcestovala v termínu 17.-20. září také početná česká výprava a dva slovenští jezdci. 20. 9. Finále: 5letí 33. Dragill po Drosselklang (jezdec M. Klus, chovatela majitel stáj Mustang) 5 tr. b., 37. Pandrhola po Padinus (jezdec M. Hentšel, chovatel a majitel Ing. Z. Müller) 8 tr. b. Gratulujeme českým chovatelům, kteří se dokázali prosadit v těžké konkurenci! Podívejte se na videa v článku, na FB či na youtube! 

CZE

Elba (Roman Ducháč), Pandrhola (Marek Hentšel), Carebis, Dragill (Marek Klus), Dona Speciale, Ozzy (Jan Malý), Empire a Manasquan MZ (Karel Polák);

SVK

Evita, Floris, Ikke van Stal Cipa (Radovan Cibere), Clintas, lAmore (Patrik Majher)

Seznam startujících zde.

20. 9. Finále

7letí: 1. hřebec Mjt Nevados S po Calvados Z, plemenná kniha PZHK (jezdec Gregory Wathelet), 2. klisna MHS Washington po Quality 004, plemenná kniha ISH (jezdkyně Laura Renwick), 3. klisna Talks Cheap po Tinaranas Inspector, plemenná kniha ISH (Eoin Mcmahon).

6letí: 1. Earley (Harley VDL, KWPN) a M. van Mierlo, 2. Ellavar (Calvaro Z, KWPN) a M. Zanotelli, 3. Take A Change on Me Z (Taloubet Z, ZANG) a Ch. Ahlmann.

5letí - zvítězil belgický valach Kerswin vanT Roosakker (po otci Echo vant Spieveld), také druhé místo obsadil belgický Koeps (Indoctro) a třetí místo KWPN 33. Dragill po Drosselklang (jezdec M. Klus, chovatela majitel stáj Mustang) 5 tr. b., 37. Pandrhola po Padinus (jezdec M. Hentšel, chovatel a majitel Ing. Z. Müller) 8 tr. b.

 

18. 9. Dnes druhé kvalifikace - Sledujte dění ve třech arénách on-line! 7letí Donna Speciale a J. Malý - 4 tr. b.; 6letí Ozzy a J. Malý - 17 tr. b.; 5letí Pandrhola a M. Hentšel 0 tr. b., Dragill a M. Klus 0 tr. b., Elba 41 a R. Ducháč 12 tr. b. Do finále 5letých Pandrhola a Dragill!

 

17. 9. 9:25 HOD: Dnes první kvalifikace - dostanou se přes dvoustovku soupeřů češké dvojice? Sledujte dění ve třech arénách on-line!

První výsledky - Donna Speciale a J. Malý - 4 tr. b. v 1. fázi, Carebis a M. Klus 0 tr. b, Manasquan a K. Polák 8 tr. b., Clintas a P. Majher 4 tr. b., Ikke a R. Cibere 4 tr. b., Floris a R. Cibere vyl. I se svým druhým koněm Dragillem absolvoval Marek Klus čistě!

Výsledky zde

 

//

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.