Mladé jezdkyně na CSIO Lamprechtshausen

Jak jsme vás již 26. května informovali, početná česká ekipa vyráží na mezinárodní skokové závody CSIOP / CSIOCH / CSIOJ / CSIOY / CSIU25-A do Lamprechtshausenu, které začínají již dnes 9. června a potrvají do pondělí 13. června. Nakonec vyrazilo deset jezdkyň a 19 koní.

Reprezentovat bude Nikola Gruenthalová (CSIO- P), za juniory startuje Adéla Půlpánová, Michaela Hažmuková, Johanka Březinová, Alžběta Vojtková, Lucie Krulichová, Lucie Strnadlová, Ivana Hronová a za mladé jezdce Barbora Tomanová. Které koně s sebou vzali si můžete přečístv příloze pod článkem. V přihlášce bohužel chybí Tina Šalková, která nakonec startuje s Fatimou 7.

Internetové přenosy budou k dispozici na ClipMyHorse.de
 

Startovní - výsledkové listiny a plánky parkuru najdete ZDE

Aktualizace 13. června 16.17 HOD: Barbora Tomanová s Carefulem dokončila na sedmém místě s nejrychlejším časem mezi jezdci s jednou chybou.

Aktualizace 13. června 14.10 HOD: Adéla Půlpánová skončila v GP juniorů třetí! Do rozeskakování postoupily pouze 4 dvojice, přičemž jediná, švýcarská, ho překonala bez chyby. Druhá skončila italská dvojice s chybou a naše jezdkyně s 8 tr. b. na třetím místě, 4. místo obsadila opět italská dvojice se 12 tr. b. Na dekorování přijde ještě A. Vojtková, která dokončila s chybou na 11. místě. Dvě chyby a 21. místo má na kontě L. Strnadlová. Nyní budeme držet palce B. Tomanové s Carefulem, kteří nastupují do GP mladých jezdců.

Aktualizace 13. června 12.50 HOD: Adéla Půlpánová právě zajistila rozeskakování v GP juniorů! Tři české závodnice, které zatím odstartovaly, mají 10 (T. Šalková), 24 (L. Krulichová) a 30 (J. Březinová) trestných bodů,

Aktualizace 12. června 11.55 HOD: V dopolední stupňované obtížnosti do 130 cm mezi 90 dvojicemi zvítězila Lucie Krulichová s Nikolou.

V přihlášce bohužel chybí Tina Šalková, která startuje s Fatimou 7.

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.