Možnost spolupráce – zajištění měření výšky pony pro sportovní účely

ČJF informuje jezdeckou veřejnost o možnosti spolupráce a navázání smluvního vztahu s ČJF ve věci zajištění měření výšky pony pro sportovní účely. Zájemci musí splňovat minimálně ukončené středoškolské vzdělání, věk minimálně 25 let a platné živnostenské oprávnění. Zájemci o tuto spolupráci nechť se ozvou písemně do 15.02.2015 na adresu ČJF, Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6 nebo emailem na adresu info@cjf.cz. Aktualizace 21. 1. 17 HOD: Novými oficiálními měřiteli KVH pony pro sportovní účely jsou Ing. Jiří Holík a Bc. Roman Klos. Více uvnitř v TZ.

Pozor, měření KVH pony NOVĚ !!!

Na posledním lednovém VV ČJF došlo k podpisu smluv se dvěma oficiálními měřiteli KVH pony pro sportovní účely Ing.Jiřím Holíkem (Čechy) a Bc.Romanem Klosem (Morava), kteří s okamžitou pravomocí zajišťují pro ČJF měření pony pro sportovní účely.

Od této chvíle je pro vystavení licencí akceptováno pouze potvrzení od těchto měřitelů!  Dále již nebudou akceptována pro vystavování licencí žádná jiná potvrzení o KVH pony než tato potvrzení vydaná oficiálními měřiteli pověřenými ČJF. Majitelé, kteří již mají pony změřeny do doby podpisu nových smluv, mohou potvrzení získaná do této chvíle uplatnit pro vydání licencí 2015 (podle pravidel do 8 let věku ponyho včetně). 

Doposud neexistovala žádná smlouva mezi ČJF a měřiteli o měření pony = žádná odpovědnost za naměřené údaje. V této chvíli jsou podepsány smlouvy o zajištění měření  KVH pony pro sportovní účely s konkrétními osobami,kde je vyjasněna  i osobní  zodpovědnost měřitelů včetně sankcí a pevně určeny poplatky za tyto služby včetně výše cestovného ( měření ponyho -100,-Kč, cestovné 6,-Kč/km jako u všech akcí ČJF – zde dochází ke snížení nákladů na cestovné pro majitele poníků oproti minulosti.) 

 

Dále VV ČJF vydal výzvu jako poptávku po případných dalších zájemcích o měření KVH pony na základě smlouvy s ČJF. Zájemci se mají přihlásit do 15.2.2015 a podle rozhodnutí VV ČJF budou další případní vybraní měřitelé doplněni dle potřeb ČJF.

 

Kontakt:

Ing. Jiří Holík, Nesvačily 68,25751 Bystřice u Benešova ,tel.777964490 , jiri.holik@seznam.cz  

Bc. Roman Klos, Starojická Lhota 116,74101 Starý Jičín ,tel.604693662 , klosroman@seznam.cz

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.