MS mladých koní Lanaken: Chicago do rozeskakování finále!

Tradiční čtyřdenní klání pro nejnadanější mladé skokové koně světa v belgickém Lanakenu proběhne letos v termínu 27.-30. září.

12:10 HOD: Naše dvojice skončila 12. Poté, co Kamíl zkrátil na překážku číslo dvě, Chicago odepřel poslušnost a na dalším skoku chybovali. Přesto je to pěkný výsledek.

30. 9. 11 HOD: Chicago a Kamil Papoušek se probojovali do rozeskakování finále pětiletých! čekáme na jejich výsledek, o němž nás na dálku také informuje Markéta Šveňková.

Aktualizace 29. 9. 7:30 hod: Do finále pouze jeden český kůň. Je to Chicago s K. Papouškem, který absolvoval i druhou kvalifikaci bezchybně. Ostatní dvojice dnes startují v ceně útěchy.

Aktualizace 28. 9. 12:20 hod: Výsledky prvních dvou kvalifikací.

Sedmiletí: Lara Croft dokončila první kvalifikaci s chybou na 87. místě, druhou s 10 tr. b.

Šestiletí: Cardiff první kvalifikaci absolvoval ve druhé fázi s 5 tr. b.(81.), další dva Gaetan a Bugatti dokončili s 9 tr. b.

Šestiletí: Druhou kvalifikaci dokočil Gaetan s 9 tr. b., Cardiff s 10 a Bugatti se 14.

Pětiletí: První kvalifikaci spolu s dalšími 80 dvojicemi dokončili bezchybně Chicago a Lord, s chybou Galetta, se dvěma Calupo a Anaconda. Druhá právě probíhá.

Výsledky jsou zde a on-line přenos zde.

Původní článek:

Česká republika obsadí všechny tři kategorie. Mezi pětiletými nastoupí Lord d´Or, Chicago, Calupo Arcus, Anaconda a Galetta, mezi šestiletými Bugatti Dwerse Hagen, Gaetan van d'Abdijhoeve a Cardiff Dwerse Hagen Z a mezi sedmiletými Lara Croft.

Seznam startujících je zde.

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.