Na Dostihovém závodišti v Pardubicích bude ve středu pokračovat hobby skákání

Na Dostihovém závodišti v Pardubicích bude pokračovat seriál hobby soutěží v parkurovém skákání. Letošní druhý díl veřejných závodů, které jsou přístupné pro všechny koně a jezdce bez omezení, se na zdejším pískovém kolbišti uskuteční ve středu 16. března od 15.00 hodin.

Letošní Hobby skákání na pardubickém závodišti odstartovalo minulou středu. Nejvíce se dařilo Elišce Jandové ze stáje Dvořák Barchov, která vyhrála dva ze čtyř parkurů a nasbírala celkem čtyři medailová umístění. „Napoprvé se uskutečnilo celkově 28 startů, což na začátek není špatné. Samozřejmě doufáme, že nyní se na pískovém kolbišti představí více startujících,“ řekl Jaroslav Grodl, sportovní manažer pořádajícího Dostihového spolku a.s. Pardubice.

Středeční Hobby skákání bude mít tradiční podobu. Ve svém programu bude mít opět čtyři soutěže. Začínat se bude parkurem s překážkami do 60 centimetrů. Poté budou následovat překážky do 90, do 100 a do 110 centimetrů. Parkur má vždy osm překážek a po něm následuje rozeskakování se čtyřmi překážkami.

Hobby skákání se na koná na pískovém kolbišti. Začátek první soutěže je v 15.00 hodin. Prezentace účastníků se koná od 14.00 do 15.00 hodin. Startovné je 150 Kč za každý start.
Diváci mají vstup zdarma. Návštěvu parkurových závodů mohou i tentokrát spojit s další prohlídkou Dostihového závodiště s průvodcem. Bude začínat v 16.00 hodin a opět se při ní nebude platit žádné vstupné.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.