Na pátý díl skokového poháru do Opavy

Během následujícího víkendu (19. – 21. 6.) se uskuteční CARGO - HORTIM Velká cena Opavy, jenž se bude konat pod záštitou primátora Města Opavy Ing. Zbyňka Stanjury a je již V. kolem Českého skokového poháru 2009.

VC Opavy

Zvítězí letos v Opavě opět Aleš Opatrný? Kdo ví...

 

V pátek je začátek plánován na 10.00 hod., na programu bude dvoufázové skákání 115/120 cm – Cena firmy Paletta, druhou soutěží bude dvoufázové skákání 125/130 cm a poslední soutěží prvního dne bude opět dvoufázovka 135/140cm. 
V sobotu bude sportovní program začínat v 10.00 hod. soutěží st. L**, dále následuje parkur st. S** - Cena firmy Bioveta a.s. a sobotní program bude zakončen parkurem st. ST** - Cena firmy Falton spol. s.r.o. Na sobotní večer je plánován společenský „mejdan“ v blízké restauraci Na stříbrném jezeře, kam jsou srdečně zváni všichni účastníci závodů.
Nedělní ráno bude zahájeno již v 9.30 hod. Cenou firmy Agromarket H&B spol. s.r.o., což bude skok st. L**. Následovat bude skok S**, který se již třetím rokem pojede jako Memoriál Petra Urbanského. Stejně jako v loňském roce bude i letos vyhlášena cena Josefa Zwingera pro nejúspěšnější jezdce závodů.
O doprovodný program se letos postará vystoupení gymnastek ze základní školy v Kateřinkách a spřežení poníků pana Aleše Fialy. Nedělní odpoledne vyvrcholí, jak už se stává zvykem při soutěžích ČSP v 15.00 hod. CARGO - HORTIM VELKOU CENOU OPAVY – skok st. ST**. Aktuálně je do soutěží nahlášeno cca 130 koní a svoji účast potvrdili i závodníci ze Slovenska. Více na www.ceskyskokovypohar.cz.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.