Nejlepší jezdci Pardubického závodiště roku 2008

V letošním roce vyhlásil Dostihový spolek a.s. Pardubice soutěž o nejlepšího jezdce Pardubického závodiště ve všestrannosti. Vyhodnocení proběhlo 11.12.2008 na pardubickém závodišti a jak tento první ročník dopadl? Kompletní výsledky jsou přiloženy pod článkem.

Záštitu nad soutěží si vzal pan Hauzr, který věnoval pěkné ceny včetně sedel pro vítěze. Před vyhlášením nejlepších jezdců byl předán pamětní obraz panu Bohumilu Rejnkovi za dlouholetou spolupráci.
Nejlepším jezdcem v soutěži pony a zároveň nejlepším žákem se stala Veronika Pavlíčková z JK Tůně. Juniorem byl vyhlášen Miloslav Příhoda z JK PAM Vlčkovice. Nejlepším mladým jezdcem se stala Pavlína Pejřilová z HJK Hradce Králové.

Celkové pořadí pak dopadlo následovně:
3. místo patřilo Miloslavu Příhodovi z JK PAM Vlčkovice, 2. místo vybojoval Lubomír Vrtek z SOUz Horní Heřmanice a historicky 1. vítězkou této soutěže se stala Gabriela Slavíková z JK Albert Stolany.

Ceny předával předseda představenstva ing. arch.Miroslav Petráň a ředitel pardubického závodiště a místopředseda představenstva, ing. Jiří Kunát.Celou akci moderoval Jaroslav Grodl. Po oficiálním vyhlášení následovala volná zábava s občerstvením a hudbou.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.