Nové webové stránky CZECH PONY & JUNIORS TEAMU

Czech Pony Team roste, rostou především jeho členové a z kategorie dětí většina postoupila do kategorie juniorů. I tyto okolnosti nás přesvědčily o tom, že i my bychom měli využít současných moderních technologií a pořídit si zcela nové webové stránky, které by aktuálně informovaly o novinkách, rozšiřování našeho týmu a především o úspěších našich koníků a jezdců.

Naším záměrem nebylo vytvořit profesionální stránky, kde bychom chtěli prezentovat, jak dobří jsme, spíše snahou, jak přenést radost, kterou nám tento sport přináší, na naše spolupracovníky a všechny naše přátele, kteří s námi tyto zážitky sdílejí a drží nám palce.

Protože se pohybujeme po celém světě, stránky jsou v anglickém jazyce, aby si je mohl přečíst prakticky každý. Obsahují především fotografie a videa, které krásu tohoto ladného sportu ještě umocňují.

Naše dívky a chlapci v posledních měsících, včetně Mistrovství České republiky, předvedli, že se umí poprat o svá prvenství, a když je potřeba reprezentovat tým, skutečně zabojovat. Budeme moc rádi, pokud se přidáte k našim pravidelným čtenářům a čtenářkám.

 

Váš CZECH PONY & JUNIORS TEAM
www.czechponyjuniorsteam.cz

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.