Novinky ze Středočeské oblasti

Středočeská jezdecká liga 2017 ve skocích se chýlí ke svému závěru. Poslední kvalifikační kolo se bude konat v neděli 3.9. na Farmě Ptýrov, a finále pak pořádá Stáj Václav Kolín. OV Středočeské oblasti vyhlásil také další kolo pro příjem žádostí Systému jednotné podpory od subjektů. Více uvnitř.

Finále Středočeské jezdecké ligy 2017 ve skocích s novinkami!

Středočeská jezdecká liga 2017 ve skocích se chýlí ke svému závěru. Poslední kvalifikační kolo se bude konat v neděli 3.9. na Farmě Ptýrov, a finále pak pořádá Stáj Václav Kolín při závodech v termínu 30. 9. - 1. 10. 2017, přičemž samotné Finále se koná 1. 10. 2017.

Dnes je poslední den pro přihlášky na poslední kvalifikační kolo na Ptýrově, velké šance na účast ve finále mají především děti.

Dle pravidel budou všichni kvalifikovaní do finále startovat v samostatné finálové soutěži opět s nulou na začátku, tato soutěž je osvobozena od platby startovného a zajímavě finančně dotována.

Tentokrát je ale pro účastníky všech kvalifikací připraven další bonus – OV rozhodl na svém jednání, že každý, kdo se dostaví a bude závodit v rámci soutěží finálového dne, získá finanční dotaci ve výši počtu svých získaných bodů x 100,- Kč, dle výsledného žebříčku 2017.

Vyhodnocení proběhne při dekorování finále SJL.

Aktuální žebříčky naleznete na webových stránkách Středočeské oblasti http://www.cjf.cz/oblasti/stredoceska/kalendar-zavodu/stredoceska-jezdecka-liga/

 

 

Středočeská jezdecká liga 2017 – ostatní disciplíny

I v ostatních disciplínách se chýlí Středočeská jezdecká liga 2017 ke svému závěru. Pro každou disciplínu se v tomto roce žebříčky vedou rozdílným způsobem, připomínáme proto, že pravidla a další informace naleznete na webových stránkách Středočeské oblasti.

Především v disciplíně drezura je nyní nejdůležitější období – soutěžící zasílají své výsledky sami přímo administrátoru žebříčku.

Informace a žebříčky naleznete zde: http://www.cjf.cz/oblasti/stredoceska/kalendar-zavodu/stredoceska-jezdecka-liga/

 

 

Jednotný systém podpory 2017

OV Středočeské oblasti vyhlásil další kolo pro příjem žádostí Systému jednotné podpory od subjektů - členů oblasti B. Uzávěrka pro příjem žádostí je 15.9. 2017 na e-mail pavlinab@mybox.cz. Informace a formulace naleznete zde: http://www.cjf.cz/…/akce-obla…/jednotny-system-podpory-2017/

 

Každý subjekt, který bude potřebovat pomoci s administrací, může současně se žádostí zažádat o podporu u určeného administrátora pro tento projekt.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.