ProfiEquis Cup 2015 na Panské líše - rozšířen o soutěž SP

V rámci skokového seriálu ProfiEquis Cup se letos poprvé uskuteční i skokové soutěže pro pony jezdce. Panská lícha v Brně bude hostit dvě kvalifikační kola v termínech 26.4. a 24.5., finále se uskuteční 20.9. Pojede se o velmi atraktivní ceny, vítězové finálového kola obdrží tablety, také pro další umístěné jsou připraveny hodnotné ceny. Aktualizace 14. 4. 11:20 HOD: Profiequis cup pro  pony rozšířen o SP. Více informací uvnitř.

Vzhledem k velkému zájmu ze strany pony jezdců byl v rámci pony závodů v Brně na Panské líše vypsán také ponyhandicap SP. On-line  přihlášování  již otevřeno.  SP přihlašujte pod č. 07, soutěž proběhne následně po LP.  Pro děti umístěné na 1.-5. místě jsou nachystány pěkné ceny. Těšíme se na Vás!

 

Kvalifikační kola pro jezdce věkové kategorie 8-12 let se pojedou na úrovni ZLP handicap, finále pro tyto mladší jezdce bude na obtížnosti LP handicap. Starší věková kategorie jezdců 13-16 let se kvalifikuje v rámci LP handicapu a finále se rozhodne na úrovni SP. Všechny soutěže jsou otevřené. Pořadatelé srdečně zvou pony jezdce všech oblastí ČR a SR!

 

pravidla zde

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.