O závody na Ptýrově je tradičně zájem

V neděli 17. dubna se konají první skokové závody této sezony na Farmě Ptýrov. Soutěžit se bude na parkurech obtížnosti ZM – L*, v rámci závodů proběhne i první kolo Středočeské jezdecké ligy. Pořadatelé již nyní evidují vysoký počet přihlášených a oznamují několik změn. Více v článku.

I když je uzávěrka do závodů až zítra – dne 14.4., určitě neponechávejte přihlášení na poslední chvíli, již nyní evidujeme vysoký počet přihlášených.

Z tohoto důvodu již nyní oznamujeme následující změny:

  • Začátek první soutěže ZM je posunut na 8:00 hod, a opracování na kolbišti na 7:45
  • Soutěž ZL bude rozdělena na dvě oddělení, a to dle následujícího klíče: v druhém oddělení budou přednostně umístěny dvojice, které se účastní i soutěže L, a v prvním budou všichni ostatní včetně všech účastníků Středočeské jezdecké ligy v kategorii Junioři.

Informace o Středočeské jezdecké lize naleznete na webových stránkách Středočeské oblasti, při přihlášení prosíme o zaškrtnutí kolonky M. Aktuality sledujte na webových stránkách a FB Farmy Ptýrov – www.koneptyrov.cz.

Jako novinku pro letošní sezonu současně oznamujeme, že startovní a výsledkové listiny budeme zveřejňovat v on-line přihlašovacím systému ČJF, a to v části pro vstup bez přihlášení. Na jiných místech negarantujeme aktuálnost a správnost zveřejněných údajů.

V rámci závodů se koná ještě další novinka letošní sezony, poprvé proběhnou i aktivity projektu Skáčeme pro dobrou věc. A protože je zaměřen na podporu spolku Caballinus, který se zabývá hipoterapií pro děti, budou zástupci přítomni i na našich závodech.

 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.