Otevřené drezurní školení s Monique Peutz–Vegter

Drezurní komise opět přivádí oblíbenou holandskou rozhodčí a školitelku paní Monique Peutz – Vegter, jejíž školení v loňském roce na Hradištku a v Praze sklidila velkou pochvalu. Paní Monique bude na MČR v Brně (25. - 27. 7.) trénovat na opracovišti několik jezdců přímo před mistrovskými úlohami a tak jsme toho využili a domluvili se s ní i na školení pro ostatní účastníky a návštěvníky MČR.

 

Téma: Drezura v praxi na MČR 

Datum: 25. – 27. července 2014 (MČR) 

Školitel: Monique Peutz-Vegter (Holandsko) 

Místo: Panská Lícha - Brno (v rámci mistrovství ČR) 

Cena: 200,- Kč 

 

Protože rok 2014 jsme vyhlásili rokem praxe, bude i toto školení prováděno na živo přímo u drezurního obdélníku formou diskuse. 

Drezurní komise tedy srdečně zve rozhodčí všech kategorií, jezdce, trenéry i cvičitele, aby spojili svoji návštěvu nejdůležitější drezurní akce roku s možností ujasnit si své názory a pohled na rozhodování a využili možnosti své názory prodiskutovat přímo u obdélníku s jednou z největších holandských odbornic, která pořádá kliniky a školení po celém světě. 

Protože čas je nutné skloubit s tréninkem jezdců, bude Vám Monique k dispozici ve volných chvílích u většiny probíhajících soutěží MČR po celé tři dny. Každé ráno budou na nástěnce u kanceláře vyvěšeny časy a soutěže, při kterých můžete s Monique diskutovat. 

Doporučujeme všem účastníkům školení přinést si s sebou také protokoly jednotlivých mistrovských soutěží. 

Přihlášky na školení zasílejte na e-mail drezurniskoleni@seznam.cz co nejdříve. 

 

Monique Peutz-Vegter 

Oficiální školitelka holandské královské federace pro rozhodčí od základních stupňů až po Grand Prix a školitelka refreshingů holandské královské federace. Sama startovala na více koních až do 

stupně GP na mezinárodní úrovni, je trenérkou pro úrovně až do stupně GP pro seniory, juniory, mladé jezdce a je také trenérkou pro pony.

 

Více inforamcí zde

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.