Paravoltiž rozdala mistrovské medaile

O uplynulém víkendu se uskutečnil poslední letošní republikový šampionát, a to MČR v paravoltiži. Mistrovství se konalo ve dnech 5. až 6.10. v areálu Veterinární univerzity v Brně a na programu byly soutěže v kategoriích jednotlivců, dvojic a skupin.

Na startu letošního paravoltižního šampionátu bylo celkem 50 jednotlivců, kteří byli podle zdravotního omezení rozděleni do celkem 7 kategorií.

V kategorii TP1 zvítězil Sebastián Lodin, který získal celkovou 7,25, v TP2 byla vítězkou Pavla Tetaurová se známkou 6,65. V kategorii MP1 zvítězila Petra Maláková s hodnocením 7,22, v kategorii MP2 se nejlépe dařilo Daniele Widerové, té se podařilo získat známku 7,06. V kategorii LPT pak příčku nejvyšší obsadila Eliška Čejková s hodnocením 7,84, v LPP byla vítězkou Hana Šimečková se známkou 7,74. Nejvíce obsazená byla kategorie ZO, které kralovala Tereza Chmelařová s nejvyšší známkou, která byla na šampionátu vůbec udělena, a to 8,16.

Dvojicí s nejvyšším hodnocením 8,33 byla Veronika Písaříková a Štěpán Švarc, kteří startovali za klub TJ Orion Praha. Nejlepší skupinou byli vyhodnoceni zástupci Jezdeckého klubu Fany Hostěnice, kteří získali známku 7,85.

Kompletní výsledky naleznete zde.

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.