Parkurová Cena města Pardubice ukončí prázdniny na závodišti

Poslední prázdninovou akcí na pardubickém dostihovém závodišti Synthesia Park budou parkurové závody. V sobotu 31. srpna se uskuteční skokové soutěže s názvem „Cena města Pardubice“.

Na travnatém kolbišti diváci uvidí celkem pět skokových soutěží od obtížnosti Hobby - ZM až po L* a chybět nebude ani terénní parkur, který si v posledních dvou letech našel v Pardubicích své místo. V květnové soutěži dominovala Jana Höcková z Jezdeckého oddílu Albert Stolany, která se svými dvěma koňmi obsadila první dvě příčky. Uvidíme, zda bude její „rekord“ překonán…
„Parkurové závody jsou vedle dostihů nejčastější akcí na našem závodišti. Připravujeme je několikrát do roka a začínáme už na jaře hobby závody. Jsme rádi, že si k nám cestu nacházejí soutěžící ze širokého okolí, kteří nám tak pomáhají vytvořit zajímavý program pro diváky,“ připomíná ředitel Dostihového spolku a.s. Michael Skalický.  
Stavitelem kurzu srpnové Ceny města Pardubice bude Oldřich Sojka a dá se předpokládat zajímavá trať. První skoková soutěž stupně Hobby – ZM začíná v 10:00 hodin, postupně budou následovat skokové soutěže Z, ZL a L* a jako poslední přijde na řadu terénní parkur. Vstupné na závody je zdarma.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.