Parkurové hobby soutěže začínají už v březnu

V Synthesia Parku začíná seriál parkurových hobby soutěží. V jarní části sezony se uskuteční celkem čtyři závody, které jsou otevřeny pro všechny koně a jezdce bez omezení. 

Aktualizace 19. 3. 11:40 HOD: Vzhledem k počasí se zítřejší hobby závody v Pardubicích ruší.

Původní článek:

Dostihový spolek a. s. pořádá hobby soutěže každoročně. Letošní seriál startuje ve středu 20. března. „Hobby soutěže patří k oblíbeným akcím a věříme, že si k nám i letos najde cestu velký počet koní a jezdců. Připraveny jsou pro ně tradiční soutěže a patřičné zázemí,“ řekl ředitel Dostihového spolku a. s. Michael Skalický.

Na programu budou čtyři soutěže. Na pískovém kolbišti bude hobby skákání zahájeno parkurem s překážkami do 70 centimetrů, následovat budou soutěže s překážkami do 90, 100 a 110 centimetrů. Připraveno je vždy osm skoků - v prvních dvou soutěžích bez kombinací, v náročnějších kategoriích do 100 a 110 centimetrů s jednou kombinací.
Začátek hobby soutěží je v 15 hodin, dekorování se uskuteční vždy po skončení každé z nich. Vstupné pro diváky je zdarma.

Další parkurové hobby závody se uskuteční vždy ve středu 27. března, 10. dubna a 24. dubna odpoledne. Informace o případných změnách budou zveřejněny na webových stránkách www.synthesiapark.cz.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.